Media

Survivor 2024: «Υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλικό με τη Χρύσα... Έχουν έρθει τόσο κοντά»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Τις μπηχτές το και τα υπονοούμενά του είπε on camera o Αλέξης Παππάς με αφορμή την υποψηφιότητα της Χρύσας για αποχώρηση, ενισχύοντας όσα πριν από λίγες εβδομάδες είχαν αφήσει να υπονοηθούν η Ασημίνα και η Αντωνά. 

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δεν την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση» επεσήμανε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Survivor 2024 spoiler: Πού πάει η 3η ασυλία, η 3η υποψήφια & η φημολογούμενη αποχώρηση του Τζέιμς

xrysa-alexis-pappas-survivor.jpg

Και συνέχισε: «Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα».

Ο Αλέξης Παππάς δεν αποκάλυψε το όνομα του άντρα συμπαίκτη του στον οποίο αναφέρεται όμως κάτι παρόμοιο είχαν αφήσει να υπονοηθεί η Ασημίνα και η Μαρία Αντωνά η οποία πλέον δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε ο Αλέξης Παππάς για τη Χρύσα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved