Media

Η απίστευτη αποκάλυψη για την συγκλονιστική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Μην γυρίσεις»

Gossip-tv Team

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία του τραγουδιού «Μην γυρίσεις» που έγραψε η Βέτα Μπετίνη και το ερμήνευσαν οι αδελφοί Κατσιμίχα.

Κι όλοι πιστεύαμε μέχρι πως πρόκειται για ένα τραγούδι άκρως ερωτικό, η κόρη της Βέτας Μπετίνη, Λιάνα Καραγιαννίδου, μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό είχε γραφτεί από τη μαμά της για μια φίλη της, η οποία ζούσε μία πολύ κακοποιητική σχέση με τον μπαμπά της.

«Έξι Χρόνια… που δεν είμαι πια παιδί κανενός»: Συγκινεί η κόρη της Βέτας Μπετίνη

katsimixa-(2).jpg


«Όλοι θεωρούν ότι το “Μη γυρίσεις” είναι ερωτικό. Εγώ ξέρω από την μαμά μου ότι αυτό το τραγούδι το είχε γράψει πολύ νέα, για μία αληθινή ιστορία της παιδικής της φίλης η οποία ζούσε μία πολύ κακοποιητική σχέση με τον μπαμπά της. Οπότε το «Βάλε εσύ μια φωνή και αν δεν είμαι εκεί, Βέτα να μην με λένε», έχει γραφτεί για μία ιστορία που μόνο ερωτική δεν ήταν».

betini.jpg

Στη συνέχεια είπε: «Αυτό που στεναχωρούσε την Βέτα, ήταν ο τρόπος που το χειριζόντουσαν ο Πάνος και ο Χάρης. Κάποια στιγμή ένας από τους δύο είχε γράψει κιόλας ότι «Αν δεν το είχαμε τραγουδήσει εμείς αυτό το τραγούδι, δεν θα είχε γίνει γνωστό».

Βέτα Μπετίνη: Η αποκάλυψη και το μήνυμα της κόρης της 2 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της (Pics)

H συγκλονιστική αποκάλυψη της κόρης της Μπετίνη - Η σχέση της με τον Άγιο Φανούριο

Συγκλονίζει η κόρη της Βέτας Μπετίνη για την Παπουτσή:«H μαμά μου θα σε περιμένει…Δώσε της ένα φιλί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved