Media

Ανθή Βούλγαρη: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Χασαπόπουλος; - «Μπορεί να το μάθουμε τη Δευτέρα»

Gossip-tv Team

H Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα για το πρόωρο τέλος του MEGA Καλημέρα εν όψει των Ευρωεκλογών και εάν θα διευρυνθεί η ώρα προβολής της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, αλλά και για τη φήμη που θέλει και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Αρχικά είπε η Ανθή Βούλγαρη: «Δεν ξέρουμε τίποτα, εμείς ακούσαμε αυτό που είπε η Ελεονώρα. Ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση, ούτε μας έχουν ενημερώσει. Το μάθαμε σήμερα».

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε: «1η Μαΐου ολοκληρώνεται η εκπομπή»

mega_copy_9.jpg

Και πρόσθεσε: «Από ‘κει και πέρα, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα το δούμε όλοι στη συνέχεια, φαντάζομαι… Εμείς ξεκινάμε 5:30, παιδιά. Αν το κανάλι αποφασίσει να ξεκινάμε 6, θα ξεκινάμε 6. Αν αποφασίσει 5 ή 7, θα ξεκινάμε τότε. Δεν ξέρουμε, αλήθεια. Σας το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Εμείς, εγώ και ο Ιορδάνης, είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι».

Και σε άλλο σημείο τόνισε για το ενδεχόμενο να δούμε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές: «Αυτό είναι μία έκπληξη, που μπορεί να το μάθουμε τη Δευτέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη: «Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με θίγει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγα από την Ελλάδα μη μπορώντας να το διαχειριστώ, σχεδόν κυνηγημένη»

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πάρα πολύ καλά στο Mega. Ακούω και διαβάζω διάφορα που με στενοχωρούν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved