Media

Χαμογέλα και πάλι: Η δημόσια «συγγνώμη» της Χρηστίδου στον Καλλιακμάνη & το ξεκαθάρισμα του Συρίγου

Gossip-tv Team

Επεισοδιακά ξεκίνησε σήμερα (6/4) η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μάλλον συνεχίστηκε και έτσι, αν και με λιγότερη ένταση!

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ώρες, ενώ ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό της εκπομπής επειδή ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε στην υπόθεση της δολοφονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, τελικά επέστρεψε on air, όχι βέβαια στα πλατό αλλά τηλεφωνικά και μίλησε για το όλο περιστατικό και για τον εκνευρισμό του.

Ξέσπασε ο Συρίγος on air: «Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών» -Αποχώρησε ο Καλλιακμάνης εκνευρισμένος

syrigos-kalliakmanis.jpg

«Εγώ δεν κάνω πισωγύρισμα. Είπα να βγω γιατί με παρακάλεσε ο πατέρας της Κυριακής. Με πήρε κλαίγοντας και του ζήτησα εγώ συγγνώμη για όλους αυτούς που φταίνε. Που δεν ξέρω αν του έχει ζητήσει άλλος», είπε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης και συνέχισε:

«Οφείλω όταν με θίγουν, όταν αναφέρονται σε εμένα και μου λένε θα σας κυνηγάει η κοινωνία, οφείλω να προστατεύσω όχι μόνο τον εαυτό μου, γιατί έχω δύο κορίτσια και ταυτίζομαι με τον πατέρα, οφείλω να υπερασπιστώ και τους αστυνομικούς που έχουν φτύσει το αίμα τους, τους έχουν κλάψει οι γονείς του και αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: «Να δούμε ποιοι άλλοι φταίνε, ποιοι άφησαν εκεί το τμήμα μη επανδρωμένο. Να μάθουμε και να πούμε στους αστυνομικούς ότι με το περιπολικό έχουν υποχρέωσει να μεταφέρουν όποιον πολίτη χρήσει προστασίας, όπως και όποιον πολίτη πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Έχουν υποχρέωση. Κι αν υπάρχει εμπλοκή κανείς δεν θα ζητήσει ευθύνη. Πρέπει να το πουν στους αστυνομικούς, όχι μόνο να δίνουν νομοθετήματα. Υπάρχουν κάποιοι που πάνε με το γράμμα του νόμου».

Μετά από αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Καλλιακμάνη, τονίζοντάς του πως δεν ήθελε κανείς να τον στενοχωρήσει, ενώ ο Νίκος Συρίγος από την πλευρά του, του επισήμανε πολλές φορές πως η αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους on air δεν ήταν του Νίκου απέναντι στον Γιώργο και ότι δεν θα έπρεπε να το πάρει προσωπικά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved