Eurovision 2019: Στην τελική ευθεία για την επιλογή του τραγουδιού
Eurovision

Eurovision 2019: Στην τελική ευθεία για την επιλογή του τραγουδιού

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηφη για την επιλογή του καλλιτέχνη όπου θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision

«Είμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων» είπε στο «tv Έθνος» κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ που συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής, προσθέτοντας πως υπάρχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανακοίνωση του εκπροσώπου μας στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού θα γίνει περί τα τέλη αυτού του μήνα. Εν τω μεταξύ, το γνωστό γαϊτανάκι σεναρίων για τον «τυχερό» που θα εκπροσωπήσει τη χώρα καλά κρατεί. Μέχρι στιγμής το προβάδισμα φαίνεται να έχει η Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια και συνθέτρια Katerina Duska η οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό με το τραγούδι «One on Million»

Στο τραπέζι των συζητήσεων της αρμόδιας επιτροπής που συγκρότησε πρόσφατα η ΕΡΤ και της οποίας ηγείται ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου έχουν πέσει και τα ονόματα της Μαριέττας Φαφούτη και της Έλενας Τσαγκρινού. Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη όνομα που ακούγεται είναι αυτό της Νάταλι Θάνου (με σερβική καταγωγή), η οποία έδειξε το ενδιαφέρον της να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Polymusic όπου ανήκει.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή του τραγουδιού, υπάρχουν αυτήν τη στιγμή δύο σκέψεις: είτε να επιλεγεί από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, είτε να διεξαχθεί ηλεκτρονική ψηφοφορία και να το επιλέξει το κοινό. Ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε ληφθεί κάποια απόφαση και το πρώτο ενδεχόμενο είναι το επικρατέστερο.

Από φέτος, όπως λένε οι πληροφορίες μας, τα έξοδα συμμετοχής του καλλιτέχνη στον πανευρωπαϊκό αυτόν διαγωνισμό τραγουδιού θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τη δημόσια τηλεόραση.

Να θυμίσουμε ότι η επιλογή του ερμηνευτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα θα γίνει με απευθείας ανάθεση, χωρίς τη διεξαγωγή εθνικού τελικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved