Θα είναι αυτοί, η εκδίκηση της ελληνικής Eurovision στους Lordi;
Eurovision

Θα είναι αυτοί, η εκδίκηση της ελληνικής Eurovision στους Lordi;

Δύο άντρες φορούν μάσκα, δεν την βγάζουν ποτέ on stage και προσδοκούν να πάνε στον τελικό της φετινής Eurovision!

Μήπως το συγκρότημα Playmokills επηρεάστηκε από τους Lordi, οι οποίοι έκαναν τεράστια επιτυχία το 2005 με το ροκ τραγούδι τους; Ποιος μπορεί να ξεχάσει την wild εμφάνισή τους στη σκηνή του ΟΑΚΑ που εντυπωσίασαν τους πάντες; Όλοι θυμόμαστε τους κοθόρνους, την ενδυμασία και τις μάσκες του φιλανδικού συγκροτήματος, που κατάφερε να ξεσηκώσει το νεαρόκοσμο και όλη η Ευρώπη κουνήθηκε στους ρυθμούς του Hard rock Hallelujah! Έτσι και οι Playmokills επιθυμούν να κερδίσουν στον ελληνικό τελικό της Eurovision και να μας εκπροσωπήσουν φέτος στο μουσικό διαγωνισμό!

Πότε όμως θα ακούσουμε τα τραγούδια που θα μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision; Η ΕΡΤ αποφάσισε φέτος να δώσει το βάρος της στο τραγούδι και όχι στο όνομα.

Έτσι τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι...

Ελευθερία Ελευθερίου: Την γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor, έχει συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και είχε αποκλειστεί πριν από δύο χρόνια από το διαγωνισμό, επειδή διέρρευσε το τραγούδι της νωρίτερα.

Velvet Fire: Είναι ένα νέο συγκρότημα με δύο μέλη

Dora & Clayde Luppa: Συνθέσεις του Clayde έχουν γίνει πολύ μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια

Playmokills: Το συγκρότημα που τα μέλη του κρύβουν τα πρόσωπά τους πίσω από μάσκες

Τα τέσσερα τραγούδια θα ακουστούν πρώτα μέσω διαδικτύου από τις 5 Μαρτίου και δεν θα γνωρίζουμε επισήμως ποιο τραγούδι αντιστοιχεί σε ποιον καλλιτέχνη. Η αποκάλυψη θα γίνει στη συνέχεια μέσω video clip. Ο ελληνικός τελικός αναμένεται να γίνει στο διάστημα 12 με 15 Μαρτίου σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Αναμένουμε λοιπόν να ακούσουμε τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved