Τι ετοιμάζουν οι fan της Eurovision για την Ελευθερία Ελευθερίου;
Eurovision

Τι ετοιμάζουν οι fan της Eurovision για την Ελευθερία Ελευθερίου;

Σε λίγες μέρες η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Μπακού, όπου εκεί θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στην Eurovision! Οι φίλοι της Eurovision το Σάββατο της ετοιμάζουν ένα πάρτι, πριν την αναχώρηση της!

Το Ελληνικό σωματείο φίλων της Εurovision Infe Greece-The Greek Eurovision fan club εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα μέλη του.

«Η ώρα που η Ελευθερία Ελευθερίου και όλη η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει για να μας εκπροσωπήσει στη Εurovision 2012 στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν, έφθασε.

Εμείς, σύσσωμοι σαν σωματείο, κλείνουμε ραντεβού το Σάββατο 12 του μηνός και ώρα 13.00 μμ σε γνωστό ταχυφαγείο του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζελος" στα Σπάτα, για να αποχαιρετίσουμε την Ελληνική αποστολή και αυτή τη χρονιά, για να τους ευχηθούμε τη καλύτερη των επιτυχιών, αλλά και ... χρόνια πολλά για τα γενέθλια της φετινής μας εκπροσώπου καθώς γεννήθηκε σα μια μέρα πριν από την ημερομηνία του φετινού της ταξιδιού. Εκπλήξεις και αναμνηστικά καθώς και η μεγάλη μας παρέα με πολύ θετική ενέργεια θα είναι εκεί για να τη κατευοδώσουμε.!

Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας για την μάχη στις 22 Μαΐου και μετά... για τον μεγάλο τελικό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved