Πασχαλίδου:Παρουσιάστρια της κλήρωσης των ημιτελικών των φετινών υποψηφίων χωρών για την Eurovision
Eurovision

Πασχαλίδου:Παρουσιάστρια της κλήρωσης των ημιτελικών των φετινών υποψηφίων χωρών για την Eurovision

H σουηδική τηλεόραση SVT έβγαλε μια ανακοίνωση και το αρχαιότερο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE μας την γνωστοποιεί.

Η παρουσίαση της κλήρωσης των ημιτελικών των φετινών υποψηφίων χωρών για την 61η Eurovision του ερχόμενου Μαιου στη Στοκχόλμη,θα γίνει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 12.15 ώρα Ελλάδας, στο υπέρλαμπρο Δημαρχείο της Στοκχόλμης,και την παρουσίαση της θα αναλάβουν ο Jovan Radomir και η "δικιά μας"Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Την ίδια ημέρα θα γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής (Insignia Exchange) της διοργάνωσης από τον δήμαρχο της Βιέννης -περσινής διοργανώτριας πόλης-στον δήμαρχο της Στοκχόλμης. Παράλληλα, θα ανακοινωθούν, κάπως καθυστερημένα είναι η αλήθεια, το σλόγκαν και το λογότυπο της φετινής Γιουροβίζιον.
Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας, μεγαλωμένη στη Σουηδία, συμπαρουσίασε ένα ημιτελικό του Melodifestivalen το 2005 και την ίδια χρονιά χρημάτισε σχολιάστρια για λογαριασμό της ΕΡΤ, μετά από την -αναμενόμενη και καθόλου αιφνίδια όπως η ίδια πάσχιζε να παρουσιάσει- απομάκρυνση της Δάφνης Μπόκοτα (για συμμετοχή της σε πρόγραμμα ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού) και την άρνηση των Ελισσάβετ Φιλιππούλη και Ρίκας Βαγιάννη να αναλάβουν, όταν η -επίσης σουηδοθρεμμένη- Έλενα Παπαρίζου κέρδισε τον διαγωνισμό. Επίσης το 2013 στο Μάλμε ήταν η συντονίστρια των συνεντεύξεων τύπου, ενώ στα παρασκήνια στήριζε την ελληνική και την κυπριακή αποστολή καθώς παρουσίαζε και τα πάρτυ που γινόντουσαν στα τότε Euroclubs.
Μια άλλη άγνωστη πληροφορία είναι πως το συνεργείο (από τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό μέχρι τους τεχνικούς) που δούλευε στην εκπομπή που είχε στην σουηδική τηλεόραση, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα, ήταν το ίδιο που διεκπεραίωσε τη Γιουροβίζιον, με αποτέλεσμα η ελληνική συμμετοχή μας τότε να έχει την καλύτερη σκηνοθεσία, ηχοληψία, φωτισμούς κλπ. Αλησμόνητα έμειναν στους φαν οι αγκαλιές και τα φιλιά της ( μαζί με την Έλενα Παπαρίζου) με τον εμβληματικό floor manager πολλών γιουροδιοργανώσεων, Henric von Zweigbergk, όταν η Έλενα σήκωσε την κούπα. Με άλλα λόγια, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη μία και μοναδική νίκη της Ελλάδας έως τώρα και παρόλα αυτά λοιδορήθηκε όσο λίγοι από τα ελληνικά κανάλια
Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι και τη φετινή χρονιά η κα Πασχαλίδου θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί και για την χώρα μας στον Ευρωπαικό διαγωνισμό αλλά και θα "παίξει" ενεργό ρόλο στην όλη διοργάνωση, μιας που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της Σουηδίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved