Πότε θα παρουσιαστεί το ελληνικό τραγούδι για την Eurovision;
Eurovision

Πότε θα παρουσιαστεί το ελληνικό τραγούδι για την Eurovision;

Με την παρουσίαση του βιντεοκλίπ του «Utopian Land» των Argo, η ΕΡΤ μπαίνει στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Tο τραγούδι θα προβληθεί σε εκδήλωση της ΕΡΤ την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής χωρίς να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση μέσω έκτακτης εκπομπής. Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και στις οθόνες μας θα έρθει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που είχαμε δει τις προηγούμενες χρονιές.

Δεν πρόκειται να δούμε τα έξι μέλη του συγκροτήματος Argo με τη φυσική τους μορφή, θα δούμε όμως τα δύο μουσικά όργανα που «πρωταγωνιστούν» στο «Utopian Land», το νταούλι και την ποντιακή λύρα.

To κόστος παραγωγής του τραγουδιού ήταν χαμηλό, όπως είχε δώσει εντολή η διοίκηση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Επικεφαλής της φετινής ελληνικής αποστολής στη Eurovision, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη μεταξύ 10 και 14 Μαΐου, θα είναι ο Κωνσταντίνος Πατζόγλου και η Αρετή Μπίτα. Promo tour για το τραγούδι δεν προβλέπεται, ωστόσο θα αποσταλεί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το videoclip αλλά και βιντεάκια χαιρετισμού των Argo στα πάρτι όπου έχουν προσκληθεί. Το συγκρότημα αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά - κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι). Η ομάδα είναι πολύ προσηλωμένη στον στόχο της και εργάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved