Eurovision 2016: Νέα εξέλιξη στη συμμετοχή μας. Αποχώρησε μέλος του συγκροτήματος Argo – Τι συνέβη;
Eurovision

Eurovision 2016: Νέα εξέλιξη στη συμμετοχή μας. Αποχώρησε μέλος του συγκροτήματος Argo – Τι συνέβη;

Μόλις δυο μήνες πριν τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και οι εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή τρέχουν.

Ένα από τα μέλη του συγκροτήματος Argo, o Ηλίας Κεσίδης, αποχωρεί από το μουσικό. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Βασίλης Ρόξενος. Σύμφωνα με το INFE GREECE και όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει με τη χαρακτηριστική φράση «να το ζήσουμε κι αυτό Eurovision 2016» ο ταλαντούχος χορευτής-χορογράφος-ηθοποιός-τραγουδιστής θα είναι τελικώς - το έκτο μέλος που θα ανέβει στη σκηνή της φετινής Eurovision στη Στοκχόλμη, μαζί με το συγκρότημα των Argo,για να συμβάλλει με τον τρόπο του ώστε το τραγούδι μας να παρουσιασθεί στο κοινό της Ευρώπης ακόμα πιο «ελκυστικό» και οπτικά.
Ο Βασίλης θα αναλάβει τις χορευτικές «φιγούρες» ώστε η παρουσίαση του «Utopia Land» να γίνει εντυπωσιακότερη, μιας που η χορογράφος της Ελληνικής συμμετοχής Μαρία Λυραράκη υπόσχεται τα καλύτερα.

Η Ελληνική αποστολή έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία της-και μαζί της θα ακολουθήσει και ο Ηλίας Κεσίδης στη Σουηδία,-που έδωσε τη θέση του στο Βασίλη Ρόξενο- καρδιοχτυπώντας απο το Green room όμως, μιας που ο μέγιστος αριθμός «επί σκηνής» -σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU-επιτρέπει να βρεθούν έως έξι άτομα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved