Eurovision 2016: Αrgo: «Όλα είναι πιθανά, ανεξαρτήτως της σειράς»
Eurovision

Eurovision 2016: Αrgo: «Όλα είναι πιθανά, ανεξαρτήτως της σειράς»

Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή της Eurovision οι Argo μιλούν σε συνέντευξη του για το πώς νιώθουν και αν έχουν άγχος που θα εμφανιστούν από τους πρώτους στον ημιτελικό.

Πώς νιώθετε;

«Είμαστε έτοιμοι! Έχουμε φοβερή ενέργεια, έχουμε δεθεί, είμαστε σίγουροι ότι θα πάνε όλα καλά!»

Υπάρχει κάτι που να σας αγχώνει για την εμφάνιση;

«Όχι, είμαστε σε μία περίοδο εντατικών πρόβων για να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε 100% σίγουροι στη σκηνή. Οπότε, την πιθανότητα του να μας αγχώσει κάτι την αποκλείουμε!»

Το όνειρο σας για τους Argo;

«Να έρθουν στην πρώτη θέση!»

Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε με το τραγούδι σος σε όλη την Ευρώπη;

«Καλούμε τους νέους ανθρώπους που έχουν τις ανησυχίες και τις αναζητήσεις τους, να επιβιβαστούν στο σκάφος αυτό, στο «Argo», για ένα πολύ όμορφο ταξίδι, στο οποίο ο καθένας θα πρέπει να συνδράμει και να αγωνιστεί για να πάμε σε κάτι καλύτερο. Να πάμε προς κάποιες ακτίνες φωτός που βλέπουμε μπροστά μας. Φεύγουμε από κάπου που είναι σκοτεινά, βλέπουμε μπροστά μας κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο κι όμως αξίζει να προσπαθήσουμε και να αγωνιστούμε για αυτό, για να βρει ο καθένας το ιδανικό που ονειρεύεται».

Εμφανίζεστε από τους πρώτους στον ημιτελικό. Αυτό σας έχει αγχώσει καθόλου;

«Μάλλον θα μας ξεαγχώσει, γιατί δεν θα έχουμε αναμονή μέχρι να εμφανιστούμε, θα μας φύγει το άγχος και θα το απολαύσουμε. Επίσης, αυτός ο διαγωνισμός έχει ανατροπές και νομίζουμε ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η σειρά εμφάνισης. Όλα είναι πιθανά, ανεξαρτήτως της σειράς. Έχει να κάνει μόνο με το πώς θα παρουσιάσουμε εμείς αυτό που θέλουμε στη σκηνή».

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved