Eurovision flashback: Το μεγάλο θρίλερ στην ιστορία του διαγωνισμού!
Eurovision

Eurovision flashback: Το μεγάλο θρίλερ στην ιστορία του διαγωνισμού!

Οι φανατικοί του διαγωνισμού της Eurovisionσίγουρα θα θυμούνται το θρίλερ που διαδραματίστηκε για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Μέχρι τελικά να καταφέρει η Τουρκία με το Everyway That I Can και ερμηνεύτρια την Sertab Erener πραγματικά εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας ένα απίστευτο θρίλερ, ειδικά στην ψηφοφορία της τελευταίας χώρας. Στον... πόντο παιζόταν η νίκη στη Ρήγα της Εσθονίας όπου φιλοξενήθηκε εκείνη τη χρονιά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Αρχικά κατά την ψηφοφορία πήρε μαζεμένες πολλές ψήφους η αποστολή της Νορβηγίας, όμως στη συνέχεια έμεινε στάσιμη και τελικά αποσύρθηκε από τη μεγάλη μάχη. Οι δραματικές στιγμές όμως που έζησαν εκείνη τη χρονιά το Βέλγιο, η Τουρκία και η Ρωσία που διεκδικούσαν τη νίκη στον... πόντο, θα μείνουν ανεξίτηλες στους εκπροσώπους των χωρών αυτών. Μαθηματικά, οι τελευταίες δύο χώρες που επρόκειτο να ψηφίσουν εκείνη τη βραδιά, μπορούσαν να βγάλουν νικήτρια οποιαδήποτε από τις παραπάνω αποστολές. Τελευταία χώρα ήταν η Σλοβενία η οποία όταν ανακοίνωσε τις ψήφους της, έδωσε και το αποτέλεσμα. Έδωσε όμως και τη... χαριστική βολή στη Ρωσία καθώς χάρισε στο Βέλγιο τρεις πόντους και δέκα βαθμούς στην Τουρκάλα, γεγονός που της χάρισε και την πρωτιά. Να σημειωθεί ότι η Sertab κέρδισε το Βέλγιο με δύο πόντους διαφορά ενώ η Ρωσία ήρθε τρίτη χωρίς μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη νικήτρια χώρα. Ελάτε να θυμηθούμε τις εμφανίσεις του Βελγίου, της Ρωσίας και της νικήτριας Τουρκίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved