Φωκάς Ευαγγελινός: «Έχω βοηθήσει πολλές φορές την ελληνική συμμετοχή, και μάλιστα αφιλοκερδώς»
Eurovision

Φωκάς Ευαγγελινός: «Έχω βοηθήσει πολλές φορές την ελληνική συμμετοχή, και μάλιστα αφιλοκερδώς»

Τελικά ο Φωκάς Ευαγγελινός αποτελεί το «χρυσό» ντουέτο της Eurovision με τον Δημήτρη Κοντόπουλο; Θα μπορούσε να σκηνοθετήσει ξανά μια Ελληνική συμμετοχή;

«Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε εμείς για τον εαυτό μας. Με τον Δημήτρη έχουμε χημεία και αλληλοεκτίμηση. Εχουμε έναν τρόπο που δουλεύουμε, ο οποίος έχει αποδειχθεί πετυχημένος. Θα σου πω όμως και κάτι άλλο, επειδή ακούγονται διάφορα. Κάθε χρόνο έχουμε 4-5 προτάσεις και υπάρχουν χρονιές, όπως πέρυσι, που είπαμε «όχι» σε άλλες τόσες. Το κίνητρό μας, λοιπόν, δεν είναι τα χρήματα, αλλά το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα», λέει στο Πρώτο Θέμα.


Όσο για το αν θα αναλάμβανε πάλι τη σκηνοθεσία μιας Ελληνικής αποστολής; «Έχω βοηθήσει πολλές φορές την ελληνική συμμετοχή, και μάλιστα αφιλοκερδώς. Αν βρισκόταν ο σωστός καλλιτέχνης, θα το έκανα και πάλι με μεγάλη χαρά».

Τι πιστεύει ότι έκανε τους Ευρωπαίους να τους ψηφίσουν; «Νομίζω αυτό που κάνει τους τηλεθεατές να ψηφίσουν μια συμμετοχή είναι ο συνδυασμός ενός καλού τραγουδιού, ενός καλού τραγουδιστή και μιας καλής σκηνικής παρουσίας. Και όταν λέω «καλής» δεν εννοώ ακριβής. Γιατί είδαμε και χώρες που ξόδεψαν τα πενταπλάσια χρήματα από αυτά που έδωσε η Ρωσία και κόπηκαν στον ημιτελικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved