Μεγαλώνει η λίστα των ενδιαφερομένων για την Eurovision
Eurovision

Μεγαλώνει η λίστα των ενδιαφερομένων για την Eurovision

Ο τραγουδιστής Γιάννης Μωραΐτης είναι ένα ακόμα όνομα που έχει προστεθεί για τη διεκδίκηση μιας "θέσης" στον Ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην επερχόμενη 63η Eurovision που θα διεξαχθεί τον  Μάιο στη Λισαβόνα.

Τον νεαρό καλλιτέχνη ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική τον κέρδισε το τραγούδι εμπιστεύτηκε φέτος ο επί σειρά ετών συνεργάτης του συνθέτης Ανδρέας Λάμπρου, και μέσω της Vinillio Music κατέθεσαν τη δική τους πρόταση και το δικό τους τραγούδι στη δημόσια τηλεόραση μετά την ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος που η τελευταία είχε κάνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγούδι που ο Γιάννης Μωραΐτης έχει στα χέρια του "μυρίζει Ελλάδα" και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, ακολουθώντας πιστά τις "εντολές" της ΕΡΤ που φέτος θέλει να πάμε "Ελληνικά".

Το τραγούδι ετοιμάστηκε με κέφι και αισιοδοξία ειδικά για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και ευελπιστούν στα καλύτερα.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν και στο παρελθόν μια διεθνή διάκριση καθώς με το τραγούδι τους "Για πρώτη φορά" κατέκτησαν την πρώτη θέση με τη σημαία της Ελλάδας σε παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού που διοργανώθηκε διαδικτυακά από τα σωματεία των ενεργών φαν της Eurovision ανά τον κόσμο.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι φέτος ο μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Λάμπρου έχει καταθέσει και 2η υποψηφιότητα με δεύτερο τραγούδι και ερμηνευτή τον ταλαντούχο Δημήτρη Κίκλη.

Ήδη η λίστα των ενδιαφερομένων για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση συμπληρώνεται (Αρετή Κετιμέ, Παναγιώτης Τσακαλάκος, Βασικική Στεφάνου, Χριστίνα Σάλτη, Γιάννης Μωραΐτης Δημήτρης Κίκλης, Stereo Soul) και υπάρχει η πληροφορία ότι ίσως δοθεί μια μικρή παράταση μιας ίσως εβδομάδας ακόμα ,καθώς η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληγε σήμερα,έτσι ώστε να υπάρξουν ίσως και άλλες προτάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved