Eurovision

Eurovision 2018: Κύπρος: Εκρηκτική η Ελένη Φουρέιρα - Ξεσήκωσε την Altice Arena

Gossip-tv Team

Eurovision 2018: Τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής έδωσε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια φέτος εκπροσωπεί στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού την Κύπρο με το κομμάτι «Fuego», που σημαίνει «Φωτιά».

«Φωτιά» ήταν πάντως στην σκηνή η Ελένη Φουρέιρα. Sexy, όμορφη και γεμάτη ενέργεια η Ελένη κατάφερε να ξεσηκώσει όσους βρέθηκαν απόψε το βράδυ στο στάδιο. Με το τέλος της εμφάνισής της το στάδιο σύστηκε από χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού. Η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις απόψε.

Στη σκηνή, την Ελένη πλαισίωναν άλλα 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lovisa Bengtsson, Marlene Lindahl (φωνή και χορός) Teddy Sky (φωνητικά).

Το ρούχο που φόρεσε η τραγουδίστρια αποτελεί δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Η Ελένη κατάφερε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Λισαβόνα να κερδίσει τους φανς του διαγωνισμού. Τα προγνωστικά στην αρχή την έδιναν σε χαμηλή θέση, η τραγουδίστρια όμως κατάφερε να τα ανατρέψει όλα με την εμφάνισή της. Αυτή τη στιγμή η Ελένη Φουρέιρα με την Κύπρο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του τελικού. Λέτε να καταφέρει να ρίξει από το θρόνο της το μεγάλο φαβορί το Ισραήλ; Καλή επιτυχία Κύπρο!

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με την εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved