Eurovision 2018:Γιάννα Τερζή: «Έχει ενταθεί η αγωνία μου. Είναι πολύ σκληρό το καθημερινό πρόγραμμα»
Eurovision

Eurovision 2018:Γιάννα Τερζή: «Έχει ενταθεί η αγωνία μου. Είναι πολύ σκληρό το καθημερινό πρόγραμμα»

Είμαστε πλέον μια ανάσα πριν από τον πρώτο ημιτελικό της Λισαβόνας. Ποια είναι τα συναισθήματα της Γιάννας Τερζή;

«Δεν σου κρύβω ότι έχει ενταθεί η αγωνία μου. Είναι πολύ σκληρό το καθημερινό πρόγραμμα μου και αισθάνομαι πολύ κουρασμένη. Αλλά είμαι φοβερά αισιόδοξη γιατί οι πρόβες πηγαίνουν πολύ καλά, το feedback από το κομμάτι συνεχίζει και ανεβαίνει» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πώς είναι λοιπόν το πρόγραμμα;

«Από τις 9.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα ασταμάτητο! Πρόβες, γυμναστική, συνεντεύξεις, πολλά πράγματα ταυτόχρονα.»

-Συμμετέχεις στα πάντα;

«Ναι, θέλω να έχω λόγο σε όλα!»

-Έγινε πολύς ντόρος με την αρχική υποψηφιότητα σου, που εξελίχθηκε σε απευθείας ανάθεση από τη Δημόσια Τηλεόραση. Ποια είναι η γνώμη σου για όλο αυτό που συνέβη;

«Ήταν η μοίρα του ελληνικού τελικού να μην πραγματοποιηθεί. Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά. Μήνες έπειτα από όλο αυτό θα σου πω ότι ήταν η μοίρα του «Ονείρου» να πάει στη Eurovision. Θα γινόταν οτιδήποτε στο σύμπαν για να πάει το «Όνειρο μου» στη Eurovision. Κάποιοι μίλησαν για στημένες καταστάσεις κ.τ.λ Δεν ισχύει τίποτε απ' όλα αυτά. Εμείς τα κάναμε όλα όπως έπρεπε και εγώ δούλεψα πολύ για να πάω στον ελληνικό τελικό. Δεν ήταν η μοίρα του ελληνικού τελικού να γίνει, ήταν η μοίρα του τραγουδιού αυτού να πάει στη Eurovision.»

-Φέτος η ΕΡΤ έθεσε συγκεκριμένα κριτήρια για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει. Ελληνικός στίχος και ήχος που παραπέμπει στη χώρα μας. θα σε ρωτήσω γενικά αν αυτό θα έπρεπε να ισχύει για όλες τις συμμετοχές.

«Ναι, ωραίο θα ήταν αυτό. Μια που στην Ευρώπη κρατάμε ακόμη τη διαφορετικότητα μας και δεν, είμαστε όλοι ένα Είμαστε Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά έχει ο καθένας τον πολιτισμό του. Καλό θα ήταν λοιπόν σε έναν διαγωνισμό όπως αυτός της Eurovision να πηγαίνει ο καθένας με τη γλώσσα του. Εκτός από διαγωνισμός τραγουδιού είναι ίσως και διαγωνισμός πολιτισμού. Οπότε έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι πολύ βολικό να πηγαίνουμε όλοι με αγγλικά. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα με την παγκοσμιοποίηση και τα αγγλικά, υπέκυψε και η Eurovision. Στην αρχή νομίζω πήγαινε η κάθε χώρα με τη γλώσσα της. Εγώ λοιπόν είμαι υπέρ του να πηγαίνεις με τη γλώσσα σου, γιατί αυτό εκπροσωπεί τη χώρα στο 100% της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved