Eurovision

Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα: «Βρείτε μου γούρι...»

Με τη φωνή της να θυμίζει την αξέχαστη Έμι Γουάινχάουζ ή κάποια άλλη ντίβα με τζαζίστικα ακούσματα Νέας Ορλεάνης.

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι έτοιμη να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και να τραγουδήσει με όλη της τη δύναμη «Better Love».
Σε μια λαμπρή βραδιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος στη φετινή Eurovision.
Προτού ξεκινήσει να παίζει στη μεγάλη οθόνη του Μεγάρου το βίντεο με το τραγούδι της Ελλάδος, η γλυκιά Κατερίνα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ωστόσο συμπλήρωσε:
«Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω όη αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται»!
Ονειροπόλα και ιδιαιτέρως σεμνή, η Κατερίνα μίλησε και στην «Espresso» για τη μοναδική εμπειρία που πρόκεπαι να ζήσει.
«Είναι τρομερή η εμπιστοσύνη που μου δείχνα η ΕΡΤ, αλλά και η αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος μέχρι στιγμής και με έχει συγκινήσει βαθιά».
Όταν ρωτήθηκε αν στη σκηνή θα έχει κάποιο γούρι, κοίταξε με έκπληξη.
«Γούρι; Με ρωτάνε όλα γι' αυτό και είμαι άσχετη. Τι μου προτείνετε να πάρω μαζί μου; Ό,τι μου προτείνετε θα το πάρω. Η μαμά μου έχει μεγαλώσει στον Καναδά και δεν τα έχει με αυτά, αλλά εγώ είμαι ανοιχτή σε ό,τι έχετε να μου προτείνετε...».
Ωστόσο, μαζί της συνοδοιπόρους της σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα έχει τον αγαπημένο της, επίσης μουσικό, Leon of Athens, ο οποίος είναι συνδημιουργός του κομματιού μαζί με την ερμηνεύτρια και τον David Sneddon, με τον οποίο η Κατερίνα υπογράφει τους στίχους.
Η γλυκιά Κατερίνα θα εμφανιστεί σης 14 Μαΐου στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, μαζί με την Κύπρο, ελπίζοντας σε μια θέση στον τελικό.
Τον διαγωνισμό από ελληνικής πλευράς θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved