Eurovision 2019: Αυτή είναι η 2η πρόβα της Ελλάδας- Εντυπωσίασε η Κατερίνα Ντούσκα (Photos)
Eurovision

Eurovision 2019: Αυτή είναι η 2η πρόβα της Ελλάδας- Εντυπωσίασε η Κατερίνα Ντούσκα (Photos)

Eurovision 2019: Την Παρασκευή το πρωί πραγματοποίησε την δεύτερη πρόβα της η Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας για μια ακόμη φορά, ερμήνευσε το τραγούδι«Better love» και εντυπωσίασε τόσο με τη φωνή όσο και με την σκηνική της παρουσία. Η Κατερίνα Ντούσκα θα διαγωνιστεί στον Α' Ημιτελικό. Η Ελλάδα, την Τρίτη 14 Μαϊου, έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στην 16η θέση, δηλαδή προτελευταία. Στον Α' ημιτελικό θα διαγωνιστούν συνολικά 17 χώρες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν εντοπίσαμε πολλές αλλαγές από την πρώτη της πρόβα.

Στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα πλαισιώνουν πέντε κοπέλες, οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη και την χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη.

Το σκηνικό έχει επιμεληθεί ο Tom Denning, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και με διεθνή πρότζεκτ, όπως είναι το «X-Factor UK».


Τόσο τα χρώματα που έχουν επιλέξει, όσο και το φόντο της που είναι πραγματικά παραμυθένιο, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φωνή της Κατερίνας, αποτελούν ένα υπέροχο σκηνικό, το οποίο σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

Πολλά ήταν τα σχόλια για το διπλής όψης σκηνικό στο backround της σκηνής και για το θεατρικό, αναγεννησιακό πνεύμα που θέλει να αναδείξει ο σκηνοθέτης ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά της eurovision θα υπάρξει ένα διαδραστικό τρικ από την ελληνική αποστολή, το οποίο είναι η ρίψη ενός μπαλονιού από τα χέρια της Ντούσκα προς το κοινό.

Δείτε καρέ καρέ στη gallery που ακολουθεί την δεύτερη πρόβα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved