Eurovision 2019: Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το orange carpet (photos)
Eurovision

Eurovision 2019: Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το orange carpet (photos)

Eurovision 2019: Πλησιάζει η στιγμή όπου η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα θα διαγωνιστούν στον α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision.

Οι δυο τραγουδίστριες έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Η Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το «Replay» θεωρείται το απόλυτο fashion icon του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού και μάλιστα στο opening ceremony κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της. Η Τάμτα έκανε σαράντα λεπτά να φτάσει στο orange carpet, αφού την σταμάτησαν όλοι οι δημοσιογράφοι για να τους κάνει δηλώσεις. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μπλέ κοντό φόρεμα με βολάν, δημιουργία των Mirro το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Η «δικιά μας» Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love» έχει δημιουργήσει επίσης πολύ καλές εντυπώσεις με τη ρομαντική της εμφάνιση τόσο στο party της Κυριακής όσο και στη σκηνή της φετινής Eurovision. Η εκπρόσωπος της χώρας μας διατήρησε αυτή τη ρομαντική διάθεση στην εμφάνισή της και χθες στο orange carpet ενώ τα άσπρα λουλούδια στο κεφάλι της συμπλήρωναν το... παραμύθι της.

Το gossip-tv.gr, κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την Τάμτα και την Κατερίνα Ντούσκα τη στιγμή που έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved