Eurovision 2019 Φαβορί Αζερμπαϊτζάν: Με ρομπότ στη σκηνή και εφέ που «κόβουν ανάσα» (photos & vid)
Eurovision

Eurovision 2019 Φαβορί Αζερμπαϊτζάν: Με ρομπότ στη σκηνή και εφέ που «κόβουν ανάσα» (photos & vid)

Eurovision 2019 τελικός: To Αζερμπαϊτζάν θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί «απειλώντας» ξεκάθαρα την Ολλανδία, τη Ρωσία και την Αυστραλία στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο τραγουδιστής θεωρείται ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού αφού μετά τις πρώτες πρόβες του, εκτοξεύτηκε στη δεκάδα των γραφείων στοιχημάτων και εντυπωσίασε στον Β Ημιτελικό με την εμφάνισή του.

Ο Chingiz ερμήνευσε στη σκηνή της Eurovision το τραγούδι «Truth» φορώντας δερμάτινα ρούχα. Δυο ρομπότ εμφανίστηκαν στη σκηνή του τελικού της Γιουροβίζιον για να τον... σκανάρουν.

Αριστερά και δεξιά του τα δυο ρομπότ του έριξαν λέιζερ φώτα πάνω του και στη σκηνή επικράτησαν τα χρώματα του μπλε και του κόκκινου! Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού υπήρξε ένα μοναδικό εφέ και ο Chingiz ήταν σα να ζούσε μια «εξωσωματική» εμπειρία.

Ο 28χρονος καλλιτέχνης, γεννήθηκε στη Ρωσία και όταν ήταν έξι ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη πόλη Qazax του Αζερμπαϊτζάν η οποία είχε μόλις 20.000 κατοίκους. Στα 13 του χρόνια, μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του μετακόμισαν στο Baku. Το 2007 πραγματοποίησε τη πρώτη του audition για το talent show «Pop Idol».

Λέτε να είναι ο μεγάλος νικητής του τελικού της Γιουροβίζιον; Θα πέσουν μέσα τα προγνωστικά;

Δείτε την εμφάνισή του στον τελικό της Eurovision 2019!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved