Eurovision

Eurovision 2020: Η Αφροδίτη Λιάντου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα (photos-video)

H Αφροδίτη Λιάντου παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Η όμορφη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην μεσημεριανή εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»και αναφέρθηκε στον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και στη ζωή της στο Λονδίνο και όσα της λείπουν από τη χώρα μας

«Μου λείπουν οι άνθρωποι. Η καθημερινότητα της Ελλάδας μου λείπει πολύ, γιατί στο Λονδίνο είναι πολύ αποστασιοποιημένοι κι είναι δύσκολο να φτιάξεις σχέσεις», ανέφερε η όμορφη τραγουδίστρια.

Ακόμη, κατά την συνέντευξή της αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στον τρόπο που διαχειρίστηκε την επωνυμία των γονιών της στο σχολείο: «Είχα κάποια περίεργα επεισόδια. Αν η πρώτη ερώτηση είναι τι κάνει η μαμά σου, κι όχι τι κάνεις εσύ, κάτι πάει λάθος».

H συζήτηση, όμως, πέρασε και στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, με εκείνη να εξωτερικέυει την επιθυμία της να βρεθεί στη σκηνή του show...

Δείτε τι ακριβώς είπε στις ακόλουθες εικόνες...

Μάλιστα, ανέφερε και τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από την Εβελίνα Παπούλια, όπως το πείσμα της, αλλά και τα...κακά του μπαμπά της Γιώργου Λιάντου, όπως η απαισιοδοξία! Μεταξύ άλλων, είπε ότι οι γονείς της την συμβουλεύουν να μην μένει στάσιμη και να μην φοβάται τις αλλαγές.

Δείτε τη συνέντευξή της...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved