Eurovision 2021: Έχεις δει το σπίτι όπου ζει η Έλενα Τσαγκρινού με το αγόρι της;
Eurovision

Eurovision 2021: Έχεις δει το σπίτι όπου ζει η Έλενα Τσαγκρινού με το αγόρι της;

Eurovision 2021: Ερωτευμένη με το αγόρι της και έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του μουσική διαγωνισμού - Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Έλενας ....

Ετοιμάζεται να ζήσει τη δική της εμπειρία στον μουσικό διαγωνισμό, σε μια χρονιά όπου η Eurovision δεν θα θυμίζει σε πολλά όλες εκείνες τις βραδιές των περασμένων ετών.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου για τη Eurovision 2021. Η νεαρή τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί με το τραγούδι El Diablo για το οποίο και έγινε αρκετός λόγος, μετά το πρώτο άκουσμα αλλά και το τίτλο του κομματιού.

"Το «El Diablo» δεν είναι βλάσφημο τραγούδι. Αντίθετα, μιλά για μία κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να απελευθερωθεί από μία τοξική σχέση, είναι ένα τραγούδι δύναμης, το οποίο τυχαίνει να είναι και επίκαιρο στο πλαίσιο του κινήματος #metoo. Οπότε, δεν έδωσα κάποια σημασία και παρέμεινα προσηλωμένη στο στόχο μου να εκπροσωπήσω επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό", είχε δηλώσει η Έλενα μιλώντας στο gossip-tv

Πριν από λίγους μήνες ο σύντροφός της, Mike έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, από την οποία και βρήκε νικητής.

Το ζευγάρι μετρά πλέον χρόνια κοινής πορείας, αφού εκτός από την αγάπη, τους ενώνει και η μουσική. Το νεαρό ζευγάρι θα ανεβάσει συχνά στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, αλλά και στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού του.

Δείτε πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved