Eurovision 2021: Τσαγκρίνου: «Έχω υψηλές προσδοκίες και πηγαίνω να κερδίσω»
Eurovision

Eurovision 2021: Τσαγκρίνου: «Έχω υψηλές προσδοκίες και πηγαίνω να κερδίσω»

Eurovision 2021: H Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής "Dot" και μίλησε μεταξύ άλλων για την Eurovision.

Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ με το αγγλόφωνο τραγούδι "El diablo".

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μίλησε για τους πυρετώδεις ρυθμούς της Eurovision αλλά και για τον σύντροφό της, Mike.

Για τις κριτικές του "El Diablo" είπε: «Τα έχω ζήσει όλα το τελευταίο εξάμηνο. Περίμενα ότι θα αντιμετωπιστεί ως ένα act και ένα χαρούμενο performance, το οποίο θα κάνω με πολλή χαρά και είχε πολλά σχόλια. Λίγο τρόμαξα με τα σχόλια. Δεν τίθεται θέμα θρησκευτικό ή πολιτικό. Είχαμε ξεφύγει λιγάκι».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Τώρα είμαι σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού. Το πρόγραμμά μου είναι σκληρό. Έχουμε συγκεκριμένες ώρες που κοιμόμαστε. Ξυπνάμε συγκεκριμένες ώρες για να κάνουμε πρόβες ου μπορεί να κρατήσουν και πέντε ώρες. Κάνουμε σταθερά φωνητική και υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή. Αυτό με κάνει να συγκεντρώνομαι στον διαγωνισμό. Έχω υψηλές προσδοκίες από τη Eurovision και θέλω να κερδίσω».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved