Eurovision 2021: Απίστευτο θέαμα! Aυτό είναι το τεράστιο stage για τον φετινό διαγωνισμό
Eurovision

Eurovision 2021: Απίστευτο θέαμα! Aυτό είναι το τεράστιο stage για τον φετινό διαγωνισμό

Eurovision 2021: Ο μουσικός διαγωνισμός στα χρόνια του κορονοϊού - Οι δύο Ημιτελικοί, οι νέοι κανόνες και το λαμπερό stage! Όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά του τελικού.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή Eurovision ξεκίνησε. Την επόμενη εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση από το Ρότερνταμ τους δύο Ημιτελικούς, ενώ το Σάββατο 22 Μαϊου οι χώρες που θα τα έχουν καταφέρει θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητής.

Δείτε backstage βίντεο από τις πρώτες εργασίες μέχρι το τελικό αποτέλεσμα της λαμπερής σκηνής.

Η κατανομή των χωρών στους ημιτελικούς έμεινε ίδια για το 2021 με εκείνη που είχε αποφασιστεί το 2020. Σε σχέση με πέρσι, ο διαγωνισμός της Eurovision μετράει φέτος τις απουσίες της Λευκορωσίας και της Αρμενίας. Επομένως οι δύο ημιτελικού αριθμούν φέτος 16 και 17 χώρες αντίστοιχα. Ίδια είναι και η κατανομή των BIG5 και της διοργανώτριας Ολλανδίας ως προς τους ημιτελικούς που θα ψηφίσουν.

Δείτε βίντεο με το εντυπωσιακό stage

Οι διοργανωτές, προσδοκώντας το βέλτιστο αποτέλεσμα, καθόρισαν τη σειρά έτσι ώστε να προσφέρουν μια συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία. Να σημειώσουμε ότι από το 2013 και μέχρι σήμερα, οι παραγωγοί της διοργάνωσης αποφασίζουν τη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι διαγωνιζόμενες χώρες στους ημιτελικούς.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στην 8η θέση, δηλαδή στη μέση της βραδιάς.

Kαι η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance εμφανίζεται στον δεύτερο ημιτελικό στην 4η θέση.

Να επισημάνουμε ότι η EBU έχει ήδη ανακοινώσει τους όρους που πρέπει να τηρηθούν για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στην Ολλανδία. Διαβάστε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί:

• Ο αριθμός των ατόμων κάθε αποστολής θα μειωθεί πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
• Θα δοθούν διαπιστεύσεις σε 500 δημοσιογράφους με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Ρότερνταμ και άλλες 1000 για δημοσιογράφους που θα καλύψουν το γεγονός μέσω ενός διαδικτυακού, εικονικού με άλλα λόγια, press centre (κέντρο τύπου).
• Η παρουσία ή όχι κοινού στα σόου και σε δημόσιες εκδηλώσεις θα αποφασιστεί αργότερα, μέχρι τα μέσα Απριλίου.
• Στην περίπτωση παρουσίας κοινού θα τηρηθούν όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που θα καθοριστούν από την κυβέρνηση της Ολλανδίας.
• Οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο Ρότερνταμ για να εμφανιστούν ζωντανά στα σόου.
• Θα υπάρξουν συνολικά 9 σόου: 2 γενικές πρόβες για κάθε σόου και 3 ζωντανά σόου (2 ημιτελικοί στις 18 και 20 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved