Eurovision 2021: Άντζελα Περιστέρη:Η εκπρόσωπος της Αλβανίας είναι κούκλα και έχει ελληνική καταγωγή
Eurovision

Eurovision 2021: Άντζελα Περιστέρη:Η εκπρόσωπος της Αλβανίας είναι κούκλα και έχει ελληνική καταγωγή

Eurovision 2021: Κι όμως! Η Άντζελα Περιστέρη που θα εκπροσωπήσει φέτος την Αλβανία στη Eurovision δεν είναι μόνο κουκλάρα αλλά έχει και ελληνική καταγωγή.

Στον Β’ ημιτελικό της φετινής Γιουροβίζιον, δεν θα δούμε λοιπόν μόνο την δικιά μας Στεφανία Λυμπερακάκη που έχει ελληνική καταγωγή αλλά και την εκπρόσωπο της Αλβανίας.

Η Άντζελα Περιστέρη έχει ελληνικό όνομα, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή.

«Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μου χώρα στον κόσμο. Έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές εκεί», δήλωνε για την ιστοσελίδα των fan της Eurovision «Eurovision Fun».

Η τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της μαθήματα στο τραγούδι στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα. Μάλιστα, όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, η Άντζελα δοκίμασε την τύχη της και στο talent show «X Factor».

Η ίδια, βρέθηκε στην Ελλάδα όταν ήταν 20 ετών και συνεργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές, όπως είναι ο Αντώνης Ρέμος και η Πάολα.

Είναι η νικήτρια της πρώτης σεζόν του αλβανικού «Your Face Sounds Familiar». Σε μια από τις μεταμορφώσεις της μάλιστα, μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση και ερμήνευσε το «Τρένο»!

Στη Eurovision θα ερμηνεύσει εξ ολοκλήρου στη μητρική της γλώσσα το κομμάτι Karma!

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Ακούστε και το τραγούδι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved