Eurovision 2021: Εκπρόσωποι τριών χωρών φορούν πανομοιότυπα φορέματα - Το προσέξατε;
Eurovision

Eurovision 2021: Εκπρόσωποι τριών χωρών φορούν πανομοιότυπα φορέματα - Το προσέξατε;

Eurovision 2021: Μπορεί να είδαμε πολλά πρωτότυπα πράγματα και φέτος στη Eurovision, από τις πρόβες ακόμη, όμως, εκπρόσωποι τριών χωρών φόρεσαν πανομοιότυπα φορέματα.

Οι χώρες λοιπόν για τις οποίες μιλάμε είναι η Αλβανία, η Μολδαβία και η Κύπρος με την δικιά μας Έλενα Τσαγκρινού.

Η Αλβανία θα εκπροσωπηθεί από την Ελληνικής καταγωγής Anxhela Peristeri. Η τραγουδίστρια έχει ελληνικό όνομα, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή.

Με τη Natalia Gordienko και το «SUGAR» στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον φέτος η Μολδαβία! Το τραγούδι συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philipp Kirkorov, ενώ οι στίχοι είναι του Mikhail Gutseriev και της Sharon Vaughn.

Η Κύπρος τώρα θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2021 από την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El diablo», σε σύνθεση και στίχους των Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa, Thomas Stengaard.

Και οι τρεις κοπέλες που προαναφέραμε θα εμφανιστούν στη λαμπερή σκηνή με πανομοιότητα ασημί φορέματα. Είναι και οι τρεις όμορφες και εντυπωσιακές και υποστηρίζουν αυτά που φορούν με τα καλλίγραμμα κορμιά τους!

Ήδη έχουμε πάρει γεύση από τις πρόβες, μένει τώρα να τις δούμε και ζωντανά στις οθόνες μας, σε απευθείας σύνδεση από το Ρότερνταμ.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved