Eurovision: Όταν η Στεφανία Λυμπερακάκη έφτιαχνε τα νύχια της στην... Τέτα! (exclusive pics)
Eurovision

Eurovision: Όταν η Στεφανία Λυμπερακάκη έφτιαχνε τα νύχια της στην... Τέτα! (exclusive pics)

Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, με το Last Dance.

Η όμορφη τραγουδίστρια, πέρσυ θα μας εκπροσωπούσε πάλι στο διαγωνισμό αλλά τελικά αυτός δεν διεξήχθη λόγω του κορονοϊού.

Όσο λοιπόν βρισκόταν στην Ελλάδα, είχε πάει να κάνει τα beaute της στο Ινστιτούτο Ομορφιάς που διατηρεί η Τέτα Καμπουρέλη στο Χαλάνδρι.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι πόλος έλξης επωνύμων της εγχώριας και όχι μόνο showbiz και η Stefania Liberakakis δεν θα μπορούσε να μην περάσει από εκεί.

Είχε φτιάξει τα νύχια της και μάλιστα πόζαρε και στο φακό μαζί με την Τέτα Καμπουρέλη. Το gossip-tv.gr είχε εξασφαλίσει μάλιστα τότε και φωτογραφικό υλικό το οποίο μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η παρουσίαση του «Last Dance» είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα.

Και στη δεύτερη πρόβα, η Στεφανία, με την αστραφτερή μωβ ολόσωμη φόρμα της, που έκλεψε τις εντυπώσεις, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Ahoy και κέρδισε τo πιο θερμό χειροκρότημα από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών, τόσο μέσα στο στάδιο όσο και στο κέντρο Τύπου. Η επιτυχία είναι σίγουρη και η Στεφανία έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved