Eurovision 2021 Τελικός: Πορτογαλία: Ιστορική εμφάνιση! Πρώτη φορά με αγγλόφωνο τραγούδι
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Πορτογαλία: Ιστορική εμφάνιση! Πρώτη φορά με αγγλόφωνο τραγούδι

Eurovision 2021 Τελικός: Ιστορική η αποψινή βραδιά για την Πορτογαλία στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά με αγγλόφωνο τραγούδι.

H Πορτογαλία φέτος συμμετέχει στη Eurovision 2021 και θέλει τη νίκη με τους The Black Mamba και το τραγούδι «Love is on my side», σε σύνθεση και στίχους Pedro Tatanka.
Φέτος η συμμετοχή της Πορτογαλίας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και η χώρα διαγωνίζεται για πρώτη φορά στη Eurovision με τραγούδι εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.

Το «Love is on my side» πάντως παρουσιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο στη σκηνή, κάτι στο οποίο βοήθησαν και οι εντυπωσιακές ικανότητες της τεχνολογίας μαζί με τα οπτικά εφέ της σκηνής για τη φετινή διοργάνωση στο Ρότερνταμ.


Ο εκπρόσωπος της Πορτογαλίας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ και σίγουρα θέλει κι αυτός τη νίκη.

Οι The Black Mamba είναι ένα πορτογαλικό συγκρότημα που ασχολείται κυρίως με τη blues, soul και funk μουσική. Αποτελείται από τους Pedro Tatanka, Miguel Casais, Marco Pombinho, Rui Pedro “Pity” Vaz και Guilherme “Gui” Salgueiro.

Στο ρεπερτόριό τους περιλαμβάνονται κομμάτια των The Script, του Lenny Kravitz,του John Legend, του Jamie Cullum και πολλών άλλων γνωστών καλλιτεχνών.


Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή του στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εμφάνιση της Πορτογαλίας στη φετινή Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved