Eurovision 2021 Τελικός: Αζερμπαϊτζάν: Σέξι κι όποιος αντέξει η Efendi!
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Αζερμπαϊτζάν: Σέξι κι όποιος αντέξει η Efendi!

Eurovision 2021 Τελικός: Το Αζερμπαϊτζάν εκπροσωπήθηκε στη φετινή Eurovision από την Efendi και το τραγούδι «Mata Hari».

Το «Mata Hari» σε σύνθεση και στίχους των Amy van der Wel, Luuk van Beers, Tony Cornelissen, Josh Earl έχει κλέψει από την αρχή τις εντυπώσεις.
Η ερμηνεύτρια ξεκίνησε το τραγούδι μπροστά σε μια φλεγόμενη σφαίρα από την οποια ξεπρόβαλε ένα φίδι στο πρώτο ρεφραίν. Μαζί της είδαμε στη σκηνή τέσσερις χορεύτριες, όλες τους με μάυρα αποκαλυπτικά δαντελωτά φορέματα όπως και η ίδια!
Με αλογοουρά, μίνι σέξι φόρεμα και καλτσοδέτα, η εμφάνισή της θύμισε... ανατολίτικα λουτρά και η αποστολή σίγουρα θέλει να πάρει τη νίκη φέτος.


H Samira Efendiyeva, γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο και ως Samira Efendi, είναι τραγουδίστρια από το Αζερμπαϊτζάν. Είναι γεννημένη στις 7 Απριλίου του 1991 στο Baku και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι από πολύ νεαρή ηλικία.

Το 2009 συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού Yeni Ulduz ενώ το 2014 ακολούθησε η συμμετοχή της στο Böyük Səhnə. Την περίοδο 2015-2016 έλαβε μέρος στο δημοφιλές talent show «The Voice of Azerbaijan» τερματίζοντας στην 3η θέση. Το 2017 εκπροσώπησε τη χώρα της στο μουσικό φεστιβάλ «Silk Way Star» που διεξήχθη στο Almaty του Καζακστάν κερδίζοντας το 3ο βραβείο.


Το 2019 ένα ακόμη φεστιβάλ μπήκε στο βιογραφικό της! Τότε εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν στον διαγωνισμό φωνητικών δυνατοτήτων «Voice of Nur-Sultan», το οποίο επίσης διοργανώθηκε στο Καζακστάν.
Στις 28 Φεβρουαρίου 2020, το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι του Αζερμπαϊτζάν ITV, ανακοίνωσε πως θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

H ακύρωση του διαγωνισμού το 2020 δε στάθηκε εμπόδιο στο όνειρό της να βρεθεί στη σκηνή Γιουροβίζιον αφού το κρατικό κανάλι συνέχισε τη συνεργασία του μαζί της και για το 2021.

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε την εμφάνισή της στον τελικό της φετινής Γιουροβίζιον στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved