Eurovision 2021 Τελικός: Ρίγη συγκίνησης: Η Παπαρίζου, 16 χρόνια μετά, μάγεψε ξανά την Ευρώπη
Eurovision

Eurovision 2021 Τελικός: Ρίγη συγκίνησης: Η Παπαρίζου, 16 χρόνια μετά, μάγεψε ξανά την Ευρώπη

Eurovision 2021 Τελικός: Ο αποψινός τελικός της Eurovision τα είχε όλα αλλά πιο πολύ συγκίνηση, ειδικά όταν στη σκηνή ανέβηκε η Έλενα Παπαρίζου για να ερμηνεύσει, 16 χρόνια μετά τη νίκη της, το My Number One

Οι διοργανωτές φυλούσαν για το τέλος μας φύλαγαν την ωραιότερη έκπληξη της βραδιάς του Β’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπου η Στεφανία κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, λίγο πριν τη δούμε on stage απόψε στον μεγάλο τελικό.

16 χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η κορυφαία pop star Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό “Rock The Roof” interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξένησε τον φετινό διαγωνισμό.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν είχε διαρρεύσει απολύτως τίποτα για όσα μας ετοίμαζε η Έλενα Παπαρίζου η οποία ομολογουμένως είναι μία από τις πιο αγαπητές καλλιτέχνιδες στην Ευρώπη.

Μόνο κάτι φήμες ακούγονταν, ότι δηλαδή η Ελληνίδα νικήτρια της Eurovision 2005 δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα στην εμφάνισή της και 16 χρόνια μετά θα την απέδιδε ακριβώς όπως τότε.

Η στιγμή που η Έλενα έστρεψε όλα τα βλέμματα της Ευρώπης και πάλι πάνω της ήρθε και φυσικά για ακόμα μία φορά όχι μόνο δεν απογοήτευσε αλλά κατάφερε να μαγέψει το κοινό του θεσμού.

Δείτε την εμφάνισή της on stage μετά από 16 ολόκληρα χρόνια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved