Eurovision 2021: Ιταλία: Η ανάρτηση – "φωτιά" του Damiano μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις
Eurovision

Eurovision 2021: Ιταλία: Η ανάρτηση – "φωτιά" του Damiano μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις

Eurovision 2021: Το τεστ ναρκωτικών απέδειξε περίτρανα ότι ο Damiano David των Måneskin, που πήραν τη νίκη στη φετινή Eurovision, δεν έκανε χρήση κοκαΐνης στο green room.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο το απόγευμα (22/5), το Twitter βρισκόταν υπό αμφισβήτηση ότι ο Damiano David του Måneskin είχε χρησιμοποιήσει ναρκωτικά στο green room της Eurovision 2021.

Αυτό βασίστηκε σε κάποια μάλλον λιγοστά στοιχεία: ένα βίντεο του έδειχνε να κλίνει στο τραπέζι του κατά την ψηφοφορία. Ενημερώθηκε επίσης, ίσως, από άδικα στερεότυπα για άτομα που ασχολούνται με τη ροκ μουσική.
H EBU έχει πλέον επιβεβαίωσε ότι ο Damiano έχει περάσει το τεστ ναρκωτικών και ήταν αρνητικός.

Αυτή είναι η επίσημη δήλωση της EBU:

«Μετά από ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών στην Πράσινη Αίθουσα του Μεγάλου Τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU), όπως ζήτησε η ιταλική αντιπροσωπεία, διενήργησε διεξοδική ανασκόπηση των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου όλων των διαθέσιμων πλάνο. Μια δοκιμή ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε επίσης εθελοντικά νωρίτερα σήμερα από τον κύριο τραγουδιστή του συγκροτήματος Måneskin, το οποίο επέστρεψε ένα αρνητικό αποτέλεσμα που είχε δει το EBU. Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε. Ανησυχούμε ότι οι ανακριβείς εικασίες που οδηγούν σε ψεύτικες ειδήσεις επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και επηρέασαν άδικα το συγκρότημα.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Måneskin για άλλη μια φορά και τους ευχόμαστε τεράστια επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Ιταλό μέλος μας, Rai, για την παραγωγή ενός θεαματικού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision στην Ιταλία το επόμενο έτος. " Την Κυριακή ο Νταμιάν επέστρεψε στις φήμες που ισχυριζόταν ότι είχε δει ναρκωτικά στο Green Room της Eurovision Στη συνέντευξη τύπου του νικητή της Eurovision, ο frontman είπε στα μέσα ενημέρωσης, «Δεν χρησιμοποιώ ναρκωτικά». Η φήμη ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσιεύτηκε ένα κλιπ που δείχνει τον Damiano να σκύβει, με το κεφάλι του κοντά στο τραπέζι του Green Room.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από την EBU, o Damiano David ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram την επίσημη ανακοίνωση κι έγραψε Voilà. Το «Voilà» σημαίνει στα ελληνικά «Εδώ», μια λέξη, που θεωρήθηκε «καρφί» για τη γαλλική συμμετοχή, που ανέδειξε το θέμα των ναρκωτικών, με στόχο να τους «πάρει» τη νίκη.

Δείτε την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved