Eurovision 2022: Oι Maneskin ετοιμάζονται να βάλουν «φωτιά» στη σκηνή - Επιστρέφουν με νέο τραγούδι
Eurovision

Eurovision 2022: Oι Maneskin ετοιμάζονται να βάλουν «φωτιά» στη σκηνή - Επιστρέφουν με νέο τραγούδι

Eurovision 2022: Οι περσινοί νικητές υπόσχονται μία φαντασμαγορική βραδιά.

Οι Maneskin μετά το σάλο με τις φήμες που τους ήθελαν να μην εμφανίζονται στη σκηνή της Eurovision, αποκάλυψαν πως όχι μόνο θα βρεθούν στο Pala Olympico αλλά θα είναι και άκρως ανανεωμένοι.

Οι νικητές του περσινού διαγωνισμού θα επιστρέψουν στον τόπο του… εγκλήματος και σύμφωνα με πληροφορίες θα ερμηνεύσουν live το καίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «Supermodel», το οποίο θα κυκλοφορήσει μια ημέρα πριν από τον τελικό της Eurovision 2022, δηλαδή την Παρασκευή 13 Μαΐου. με μία εμφάνιση που αναμένεται να βάλει ξανά φωτιά.

Οι Maneskin δεν θα είναι όμως οι μοναδικοί νικητές της Eurovision που θα βρεθούν στη σκηνή.Ο Gigliola Cinquetti, θα βρεθεί και αυτός στο stage μετά τη νίκη του το 1964. Την έναρξη θα κάνουν το συγκρότημα Rockin’ 1000 που αποτελείται από ροκ μουσικούς από όλη την Ιταλία.

Η Ιταλία φέτος θα εκπροσωπηθεί από τους Mahmood και Blanco και το τραγούδι «Brividi». Ο Alessandro Mahmoud είναι γνωστός επαγγελματικά ως Mahmood και έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην έκτη σεζόν της ιταλικής έκδοσης του X Factor. Το 2019, ο Mahmood κέρδισε το Μουσικό Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο με το τραγούδι “Soldi” και εκπροσώπησε την Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved