Eurovision 2022: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο, μια μέρα πριν τον Α' Ημιτελικό!
Eurovision

Eurovision 2022: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο, μια μέρα πριν τον Α' Ημιτελικό!

Εurovision 2022: Το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο βρίσκεται, για ακόμα μια χρονιά, προ των πυλών και οι Eurofan έχουν ήδη ξεκινήσει τα στοιχήματα, για το ποιες συμμετοχές θεωρούν πιο ξεχωριστές και ευφάνταστες. 

Ο διαγωνισμός διεξάγεται φέτος στο Τορίνο της Ιταλίας και ολόκληρη η χώρα έχει ήδη νιώσει τον παλμό, αφού εδώ και περίπου δέκα ημέρες, όλες οι αποστολές έχουν καταφθάσει και έχουν πλέον ολοκληρωθεί οι πρόβες και τα acts τους.

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαίου μάλιστα -σε ώρα Ελλάδας 17.00- παρακολουθήσαμε και το φαντασμαγορικό event για την τελετή έναρξης της Eurovision 2022, με όλους τους συμμετέχοντες να περνούν από το τιρκουάζ χαλί, να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αλλά και να φωτογραφίζονται, με τα πιο λαμπερά outfits τους. Φυσικά δεν έλειψαν τα ευτράπελα αφού, όπως πάντοτε, η διοργάνωση έχει τα πάντα και πολλές ανατροπές μπορούν να γίνουν.

Τα στοιχήματα

Μια ημέρα πριν από τον μεγάλο ημιτελικό, στον οποίο και θα συμμετέχει η Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die Together», ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα polls από τα στοιχήματα, που δείχνουν την πρόκριση της Ελλάδας να μοιάζει "παιχνιδάκι". Όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία, η Αμάντα Γεωργιάδη περνάει δεύτερη στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαίου.

Δείτε την φωτογραφία:

Tα στοιχήματα για τον Α' Ημιτελικό.

Δείτε βίντεο από την πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη:

Όσον αφορά την Κύπρο, την οποία εκπροσωπεί η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, με το τραγούδι "Ela", θα διαγωνιστεί στον Β' Ημιτελικό, ο οποίος θα μεταδωθεί την Πέμπτη 12 Μαίου, με τα στοιχήματα να την θέλουν να περνά οριακά στον τελικό του Σαββάτου, μιας και την δείχνει στην 9η θέση.

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε βίντεο από την πρόβα της Ανδρομάχης Δημητροπούλου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved