Eurovision: Οι πιο αστείες και εκκεντρικές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες
Eurovision

Eurovision: Οι πιο αστείες και εκκεντρικές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες

Κάθε χρόνο οι απανταχού eurofans αναμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό να παρακολουθήσουν τη μεγάλη μουσική βραδιά της Eurovision, που σχεδόν πάντα ξεπερνάει τον ίδιο της τον εαυτό, με άπειρες...  πρωτοτυπίες!

Ποιες είναι οι πιο αστείες και εκκεντρικές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες;

Party for everybody


Μπορεί να πρέπει -για να διαγωνιστείς στην Eurovision- η ηλικία σου να ξεπερνά τα 16 χρόνια, όμως όριο στην ηλικία - όπως φάνηκε, δεν υπάρχει. Το τραγούδι «Party for everybody» και οι γιαγιάδες από το Μπουράνοβο κατέκτησαν τη 2η θέση.
Ήταν μία από τις αστείες και περίεργες στιγμές του θεσμού, που δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει. Το μπρίο και η ενέργεια τους δεν μπορούσε να κρυφτεί... Το τραγούδι τους, εξελίχθηκε σε ένα τέκνο - χορευτικό κομμάτι που μας συνεπήρε!

Dustin the Turkey


Την χρονιά του 2008, όπως φαίνεται, είχαμε αρκετές εκκεντρικές και περίεργες συμμετοχές να δούμε. Και ποιος δεν θυμάται τους «Dustin the Turkey»; Κι αν δεν σας έχει «μείνει» το τραγούδι, σίγουρα θυμάστε τα φτερά και τα πούπουλα που γέμισε η σκηνή. Τα λατρεμένα «πτηνά» μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν 12αρια από όλες τις χώρες, αλλά κατέκτησαν μια θέση στις πιο αστείες συμμετοχές της ιστορίας!

Hard Rock Hallelujah

Κι αφού μιλάμε για τις πιο περίεργες και εκκεντρικές εμφανίσεις, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφερθούμε στα πιο ωραία «τέρατα»! Το αγαπημένο, για πολλούς συγκρότημα «Lordi» διαγωνίστηκε και πήρε την πρωτιά. Το συγκρότημα από τη Φινλανδία έκανε όλη την Ευρώπη να παραληρεί και να φωνάζει δυνατά τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Wild Dances

Μία από τις πιο εκκεντρικές αλλά και σέξι παρουσίες ήταν και αυτή της Ρουσλάνα. Η δυναμική αμαζόνα της Ουκρανίας ξεσήκωσε ολόκληρη την Ευρώπη. Όλοι θυμόμαστε τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί, γύρω από μια πικάντικη λεπτομέρεια, που απασχολούσε τόσο το κοινό, όσο και τα μέσα. Τελικά, κατά την εμφάνιση της επί σκηνής, φορούσε ή όχι εσώρουχο η Ρουσλάνα;

Believe

Μία από τις πιο αγαπημένες και ανεξίτηλες στο χρόνο συμμετοχές κατά την διάρκεια του θεσμού είναι και αυτή του Dima Bilan. Ο «ξυπόλητος πρίγκιπας», προκειμένου να εντυπωσιάσει και να κερδίσει την πρώτη θέση, έστησε ολόκληρο παγοδρόμιο επί σκηνής και μάγεψε τα πλήθη!

J'aime La Vie

Η Sandra Kim, εκπροσώπησε το Βέλγιο τη χρονιά του 1986, σε ηλικία δεκατριών ετών! Η φρέσκια εμφάνιση της, σε συνδυασμό με το υπέροχο τραγούδι της ήταν αρκετά ώστε να κερδίσει την πολυπόθητη νίκη. Ανάμεσα σε 20 συμμετοχές, κέρδισε 176 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι η ίδια, όπως και οι στίχοι του τραγουδιού της, υπονοούσαν ότι ήταν 15 χρονών. Όταν αποκαλύφθηκε η πραγματική της ηλικία οι Ελβετοί προσπάθησαν να μαζέψουν υπογραφές ώστε να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Dancing Lasha Tumbai

Το 2007 έκανε την εμφάνιση του ο Verka Serduchka, Το τραγούδι κατέλαβε τη 2η θέση στον τελικό του διαγωνισμού, πίσω από τη νικήτρια Σερβία. Σήμερα, ο τραγουδιστής δεν θυμίζει σε τίποτε την εκκεντρική φιγούρα την οποία «πουλούσε» κάποτε. Πέταξε την στολή και το μέικ απ και «ξαναστυστήνεται» με την φυσική του παρουσία.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved