Eurovision 2022: Με τεχνικά προβλήματα η τελική πρόβα για τον Β' Ημιτελικό! Εντυπωσίασε η Κύπρος!
Eurovision

Eurovision 2022: Με τεχνικά προβλήματα η τελική πρόβα για τον Β' Ημιτελικό! Εντυπωσίασε η Κύπρος!

Eurovision 2022: Με πολλά τεχνικά προβλήματα, κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με τον ήχο, έγινε απόψε η τελική πρόβα για τις 18 χώρες που συμμετέχουν στον Β' Ημιτελικό του 66ου διαγωνισμού της Eurovision!

Οι χώρες που θα δούμε αύριο (12/5) να παρουσιάζουν τα τραγούδια τους στη σκηνή του Pala Olympico είναι οι εξής:

Φινλανδία

Ισραήλ

Σερβία

Αζερμπαϊτζάν

Γεωργία

Μάλτα

Σαν Μαρίνο

Αυστραλία

Κύπρος

Ιρλανδία

Βόρεια Μακεδονία

Εσθονία

Ρουμανία

Πολωνία

Βέλγιο

Σουηδία

Τσεχία

Μαυροβούνιο

Η πρώτη πρόβα ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση δυόμιση ωρών καθώς οι περισσότεροι από τους ερμηνευτές αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το ακουστικό τους με αποτέλεσμα να μη μπορούν να τραγουδήσουν. Μάλιστα, ο Πολωνός ερμηνευτής χρειάστηκε να κάνει κυρίως πρόβα ήχου και όχι γενική πρόβα καθώς έδειχνε να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εκτός από την Πολωνία, την πρόβα τους επανέλαβαν επίσης η Ρουμανία, το Μαυροβούνιο, το Βέλγιο και η Τσεχία.

Η εντυπωσιακή Ανδρομάχη σαν... αναδυόμενη Αφροδίτη!

Η πρόβα της Ανδρομάχης με το τραγούδι Ela πήγε όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί με την ερμηνεύτρια να λάμπει μέσα σε ένα μπλε φόντο με ένα κοχύλι με το στοιχείο του νερού να είναι έντονο στο όλο σκηνικό. Πορτοκαλί, μωβ και χρυσό εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή με την Ανδρομάχη και τις χορεύτριές της να χαρίζουν πολύ όμορφες εικόνες στους θεατές που στη συνέχεια ξεσηκώθηκαν από τα μπιτάτα σημεία του τραγουδιού.

Καλή επιτυχία στην Κύπρο λοιπόν αύριο, στον Β' Ημιτελικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved