Eurovision 2022: Ο Lauri από την Φινλανδία γδύθηκε on stage στον Β΄Ημιτελικό
Eurovision

Eurovision 2022: Ο Lauri από την Φινλανδία γδύθηκε on stage στον Β΄Ημιτελικό

Eurovision 2022: H Φινλανδία εκπροσωπείται στη φετινή Eurovision από τους The Rasmus και το τραγούδι Jezebel.

Το κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους των Lauri Ylönen και Desmond Child.

Οι The Rasmus είναι ίσως το πιο γνωστό διεθνώς συγκρότημα της Φινλανδίας, έχοντας πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλον τον κόσμο και περίπου 350.000 μόνο στη Φινλανδία. Δημιουργήθηκε το 1994 στο Ελσίνκι όταν τα μέλη του βρίσκονταν στο Λύκειο. Τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος ήταν ο Lauri Ylönen (τραγουδιστής-στιχουργός), ο Eero Heinonen (μπάσο), ο Pauli Rantasalmi (κιθάρα) και ο Jarno Lahti (ντραμς). Ο τραγουδιστής και αρχηγός Lauri Ylönen και ο μπασίστας Eero Heinonen παραμένουν στη σύνθεση από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Δύο φορές άλλαξαν ντράμερ μέχρι να στεριώσει εν τέλει ο Aki Hakala. Το άλλο βασικό μέλος από το 1994, ο κιθαρίστας Pauli Rantasalmi αποχώρησε τον Γενάρη του 2022 για να τον αντικαταστήσει η 36χρονη Emilia (Emppu) Suhonen.

Μεγαλύτερό τους hit θεωρείται το “In the shadows” που κυκλοφόρησε το 2003. Έφτασε στην κορυφή των charts και των πωλήσεων σε πάρα πολλές χώρες, ενώ το καλοκαίρι του 2021 έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων ακροάσεων στο Spotify.
H Φινλανδία διαγωνίστηκε απόψε στον Β΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον και μάλιστα ήταν αυτή που άνοιξε τη βραδιά!

Ο Lauri ξεκίνησε να τραγουδά κρατώντας ένα κιτρινο μπαλόνι. Φορούσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι και κατακίτρινο μακρύ αδιάβροχο. Άφησε το μπαλόνι πριν το πρώτο ρεφραίν. Έπειτα, βρήκε τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος που ήταν ντυμένα στα κιτρινόμαυρα. Όλη η σκηνή ήταν επίσης κιτρινόμαυρη και κυριαρχούσαν τα μεγάλα μαύρα μπαλόνια και ένα λευκό.
Αμέσως μετά στην γέφυρα ο Lauri έβγαλε το αδιάβροχο και έμεινε γυμνός από τη μέση και πάνω.

Δείτε την εμφάνισή τους στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved