Ανδρομάχη: Το νέο βίντεο στο Tik Tok και το τρολάρισμά της για τον αποκλεισμό της από την Eurovision
Eurovision

Ανδρομάχη: Το νέο βίντεο στο Tik Tok και το τρολάρισμά της για τον αποκλεισμό της από την Eurovision

Μπορεί να μην πέρασε στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, αλλά η Ανδρομάχη νιώθει πολύ περήφανη για τον εαυτό της και που κατάφερε να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. 

Η ίδια συμμετείχε στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision και ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετοχές, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι "Ela", όπου σαν αναδυόμενη Αφροδίτη, την παρακολουθήσαμε να τραγουδά μέσα από ένα κοχύλι, ενώ την σκηνική της παρουσία πλαισίωναν δυο χορεύτριες, οι οποίες και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν σε αυτήν την συμμετοχή, αλλά δυστυχώς η Κύπρος δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Παρ' όλα αυτά, η όμορφη τραγογυδίστρια, σε δηλώσεις της, τόνισε ότι μπορεί να στονοχωρήθηκε που δεν τα κατάφερε, αλλά νιώθει πολύ γεμάτη από την συγκεκριμένη εμπειρία και φυσικά έχει ακόμα πολλά να μάθει.

Βέβαια, η Ανδρομάχη φημίζεται για το χιούμορ της και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, με την ίδια να χορεύει χαμογελαστή και να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Pov: Όταν όλοι οι φίλοι σου σ’ έχουν παίξει να περάσεις τελικός στην Eurovision κι εσύ τους πας κουβά».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved