Media

Στέλιος Κουδουνάρης για Ανδρομάχη: «Τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη μάλιστα...»

Gossip-tv Team

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision, μιας και εκείνος είχε δηλώσει ότι θα ζήταγε το φόρεμα που είχε φτιάξει πίσω. 

Είναι ένας από τους πιο διάσημους έλληνες σχεδιαστές, ο οποίος και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα επωνύμων τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν εκείνος, που σχεδίασε το φόρεμα που φόρεσε η Ανδομάχη στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στην εμφάνισή της ως αναδυόμενη Αφροδίτη στη σκηνή. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του, είχε πει ότι θα ζήταγε το φόρεμα πίσω, μια τοποθέτηση που προκάλεσε ερωτήματα. Ο σχεδιαστής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" και μίλησε για το γεγονός, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη από την Ανδρομάχη, λέγοντας ότι τοποθετήθηκε με αφέλεια.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου»

«Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη και θέλω να της το δώσω για να έχει να θυμάται αυτήν την μοναδική εμπειρία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved