Eurovision 2022: Τι θα δούμε στο stage από την Κύπρο - Οι εκπλήξεις
Eurovision

Eurovision 2022: Τι θα δούμε στο stage από την Κύπρο - Οι εκπλήξεις

Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Ela.

Σε περίπου λίγες ημέρες, όλες οι αποστολές θα βρίσκονται στο Τορίνο όπου θα χτυπάει η μουσική καρδιά της Ευρώπης. Στο PrePartyES 2022 ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών ήταν και η εκπρόσωπος της Κύπρου, Ανδρομάχη.

Δεν παραβρέθηκε στη σκηνή, όμως, εμφανίσθηκε μέσα από ένα βίντεο. Αφού καλησπέρισε τους παρευρισκόμενους, ερμήνευσε μία acoustic version του “Ela” με τη συνοδεία πιάνου και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατμοσφαιρικό video του τραγουδιού γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη σε ένα νεοκλασικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στο ειδυλλιακό σκηνικό της λίμνης Βουλιαγμένης και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό αφού ήδη μετρά πολλές προβολές στο Youtube.

Λίγα λόγια για το τραγούδι

Το τραγούδι Ela δημιούργησε μια ομάδα παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou (Eurovision 2007, 2009, 20012, 2018, 2019). Συγκεκριμένα: Arash (Eurovision 2009), Eyelar Mirzazadeh, τον Αλβανό παραγωγό Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, τον γνωστό σε όλους Κύπριο συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Παπαδόπουλο, το Σουηδό συνθέτη και παραγωγό πολλών διεθνών επιτυχιών, όπως το Cool Me Down Robert Uhlmann, το Σουηδό παραγωγό σε πολλές συνεργασίες με τον Alex P Viktor Svensson και Yll Limani.

Τι θα δούμε στη σκηνή

Τη σκηνική παρουσία της Κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Γιουροβίζιον έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton! Στο πλευρό τις θα έχει δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης θα επιμεληθεί ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 2008, ο Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα, αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών και σίγουρα θα δούμε πολλές εκπλήξεις φέτος on stage.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved