Demy: «Το να βρεθείς στη σκηνή της Eurovision είναι μια σπάνια ευκαιρία»
Eurovision

Demy: «Το να βρεθείς στη σκηνή της Eurovision είναι μια σπάνια ευκαιρία»

Η Demy μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για Eurovision στην οποία συμμετείχε στο παρελθόν.

  • Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη συμμετοχή σου στη Eurovision. Μήπως ήρθε η ώρα να βρεθείς ξανά στο θεσμό;

Ειλικρινά πιστεύω ότι το να βρεθείς σε αυτήν τη σκηνή είναι μια σπάνια ευκαιρία και θα δυσκολευόμουν να την εκμεταλλευτώ ξανά στερώντας την από κάποιον άλλο. Εννοείται ότι θα το έκανα με χαρά, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που αξίζει να ανέβουν στη σκηνή της Eurovision και να μας εκπροσωπήσουν.

  • Είσαι ευχαριστημένη με τη μέχρι τώρα πορεία σου και τι όνειρα έχεις για το μέλλον;

Είμαι ευγνώμων για την πορεία μου μέχρι σήμερα, θεωρώ πως ό,τι γίνεται γίνεται για κάποιο λόγο. Γι’ αυτό και κρατώ τα θετικά. Από τις επιτυχίες μέχρι τα λάθη και τις δυσκολίες, δεν θα άλλαζα τίποτα. Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να ανακαλύπτω τον εαυτό μου και να εξελίσσομαι μαζί με την αγάπη του κόσμου, για την οποία νιώθω πάντα μεγάλη τιμή.

  • Ανήκεις σε μια γενιά που τα έχει βρει δύσκολα. Ποιο είναι το μήνυμά σου στους συνομηλίκους σου ως ένα κορίτσι που δείχνει να τα καταφέρνει;

Είναι αλήθεια ότι η γενιά μου βιώνει τη μία κρίση μετά την άλλη, με αντίκτυπο όχι μόνο οικονομικό, αλλά και ψυχολογικό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ατομικά κάθε μέρα που περνά, να ονειρευόμαστε και να βάζουμε στόχους, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω μας, γιατί, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, οι ευκαιρίες πάντα εμφανίζονται κι εμείς πρέπει να προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για αυτές.

  • Τι θα άλλαζες στον κόσμο όπου ζούμε;

Από πού να αρχίσω; Θα πω απλά ότι θα έβαζα περισσότερη αγάπη στη συνταγή. Από εκεί ξεκινούν όλα. Αν αγαπήσουμε πιο πολύ τον εαυτό μας και τους γύρω μας, θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί έξω. Επίσης, θα ελάττωνα με ένα μαγικό τρόπο το χρόνο που περνάμε στα social media καθώς πιστεύω ότι επηρεάζει πολύ τη σχέση μας με τον εαυτό μας και τη συνολική ψυχική μας υγεία, είπε η Demy στο Hello.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved