Eurovision: Θλίψη για τους Eurofans- Έφυγε από τη ζωή φιναλίστ ελληνικού τελικού!
Eurovision

Eurovision: Θλίψη για τους Eurofans- Έφυγε από τη ζωή φιναλίστ ελληνικού τελικού!

Eurovision: Σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου η τραγουδίστρια Kay Konnors έφυγε από τη ζωή, μετά απο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό!

Την είδηση γνωστοποίησε ο τραγουδιστής Δημήτρης Λασκαρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δηλώνοντας άμεσα την θλίψη του για την συγκεκριμένη είδηση.

Η Kay Konnors ήταν μια από τις φιναλίστ του ελληνικού τελικού το 2001, όπου συμμετείχε με το τραγούδι "Μια Φορά" και είχε εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη φωνή της, αλλά και την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από τους συναδέλφους της και μάλιστα η είδηση του θανάτου της γνωστοποιήθηκε από τον τραγουδιστή Δημήτρη Λασκαρίδη, ο οποίος την αποχαιρέτησ εμε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: "Μόλις πληροφορήθηκα το άσχημο νέο. Διαγωνιζόμασταν μαζί το 2001 για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Μια αξιαγάπητη γυναίκα, άνθρωπος, φανταστική τραγουδίστρια. Πολύ λυπήθηκα. Έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι στο φώς Kay Konnors"

Δείτε το σχετικό βίντεο από την συμμετοχή της στην Eurovision παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved