Μαριάννα Ζορμπά: Δείτε πώς είναι σήμερα η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision του 1997! H νέα ζωή
Eurovision

Μαριάννα Ζορμπά: Δείτε πώς είναι σήμερα η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision του 1997! H νέα ζωή

Η Μαριάννα Ζορμπά είναι μία από τις τραγουδίστριες που είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision όμως λίγοι θυμούνται τη συμμετοχή της με το τραγούδι «Χόρεψε» που της χάρισε την 12η θέση. 

Η τραγουδίστρια είχε βρεθεί στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού το 1997 στον 42ο Διαγωνισμό τραγουδιού, όμως μετά από τη συγκεκριμένη εμφάνιση... εξαφανίστηκε!

Η ίδια επέλεξε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο από εκείνον που θα περίμενε κανείς σε ό,τι αφορά την καριέρα της. Αρραβωνιάστηκε τον Μανώλη Μανουσέλη, που ήταν ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο εκπροσώπησε εκείνη τη χρονιά την Ελλάδα. Μάλιστα ο αρραβώνας τους έγινε μόλις μία εβδομάδα πριν εκείνη βρεθεί στη σκηνή της Eurovision που εκείνη τη χρονιά είχε φιλοξενηθεί στο Δουβλίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον διαγωνισμό και αμέσως σχεδόν αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Κρήτη και να ζήσει στα Χανιά. Εκεί εργάστηκε ως αρχιτέκτονας αλλά και δασκάλα μουσική ενώ μαζί με τον σύζυγό της δημιούργησαν το συγκρότημα Νότιος Άνεμος, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ μουσικής και οργανώνοντας συναυλίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Το 2005 ήρθε και ο πρώτος δίσκος τους.

Λίγο καιρό αργότερα πήραν την απόφαση μαζί να φύγουν για τη Γερμανία όπου η Μαριάννα Ζορμπά ασχολήθηκε και πάλι με τη μουσική, δίνοντας μαθήματα ως δασκάλα σε σχολεία. Ασχολούταν έτσι και αλλιώς άλλωστε με την παραδοσιακή μουσική την οποία συνεχίζει να λατρεύει.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision:

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε μία πορεία 25 χρόνων, μετά από την οποία η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί οριστικά στον τόπο της. Άλλωστε άλλαξαν πολλά στη ζωή της ειδικά μετά και τον χωρισμό της από τον σύζυγό της με τον οποίο συμπορεύτηκαν.

Mάλιστα πριν από λίγες ημέρες, η Μαριάννα Ζορμπά έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε λαμπερό event στην καρδιά της Νέας Ιωνίας που οργάνωσε η επιχειρηματίας Αγγελική Βοζαΐτη για τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος με προϊόντα ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα αλλά και κεριά και ιδιαίτερα αρώματα.

Εκεί είχε την ευκαιρία η Μαριάννα Ζορμπά να συναντήσει αγαπημένους συναδέλφους και γνωστούς από το παρελθόν οι οποίοι φυσικά άνοιξαν την αγκαλιά τους για να την υποδεχτούν μετά από τόσα χρόνια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες στην πρώτη αυτή δημόσια εμφάνισή της μετά από 25 και πλέον χρόνια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved