Eurovision 2023: Αυτή είναι η πρώτη πρόβα του Victor Vernicos που εντυπωσίασε
Eurovision

Eurovision 2023: Αυτή είναι η πρώτη πρόβα του Victor Vernicos που εντυπωσίασε

Eurovision 2023: O Victor Vernicos έκανε την πρώτη πρόβα του για τον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί στo Λίβερπουλ και εντυπωσίασε! 

Ο 16χρονος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «What They Say», που κυκλοφορεί από την Panik Records, σε μουσική, στίχους και παραγωγή του ίδιου, αφού έκανε μια σειρά συνεντεύξεων σε ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τόσο με το ταλέντο του, όσο και με την αμεσότητα και το χιούμορ του, έκανε σήμερα 2 Μάη την πρώτη πρόβα του στη σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει επιμεληθεί ένα μοντέρνο, minimal και εντυπωσιακό concept, που περιλαμβάνει διακριτικά ελληνικά στοιχεία.

vernicos-(2).jpg

O Victor Vernicos εντυπωσίασε στην πρώτη πρόβα που έκανε σήμερα, 2 Μάη, τόσο με τη σκηνική παρουσία του όσο και με την υπέροχη φωνή του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Χαρακτηριστικό στη σκηνή είναι τα πολλαπλά είδωλα του Victor που προβάλλονται στο LED Wall, αλλά και η κίνηση του 16χρονου, ο οποίος στην πρώτη του πρόβα επέλεξε να εμφανιστεί με ένα κομψό safari look.

Μάλιστα, είχαμε και τη χρήση καπνού στη σκηνή για την ελληνική συμμετοχή.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί 8η στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision στις 11 Μαΐου, ενώ η επόμενη πρόβα για τον Victor Vernicos έχει οριστεί για την Παρασκευή στη 13:20 ώρα Ελλάδος.

Δείτε και εσείς την πρώτη του πρόβα του για την Eurovision 2023.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved