Αποκλειστικό βίντεο: Ο Victor Vernicos λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision για την πρόβα του
Chloe Hashemi / EBU
Eurovision

Αποκλειστικό βίντεο: Ο Victor Vernicos λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision για την πρόβα του

Eurovision 2023: Η καρδιά της Eurovision χτυπάει στο Λίβερπουλ και το gossip-tv μαθαίνει όλα όσα γίνονται στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού ... 

Οι προετοιμασίες των χωρών για τις μεγάλες βραδιές των ημιτελικών και των τελικών συνεχίζονται σε γρήγορους ρυθμούς.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, ο 16χρονος Victor Vernicos, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/05) τη δεύτερη πρόβα του. Ο Victor θα ερμηνεύσει το What they say, σε στίχους και μουσική δική του.

Το τραγούδι το έγραψε σε ηλικία 14 χρονών. Το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από το τραγούδι του είναι: «ΕΚΦΡΑΣΗ! Να εκφραζόμαστε όλοι. Αυτό συμβολίζει το τραγούδι και είναι ένα τραγούδι που μπορεί να το ακούσει κάποιος για να εκφραστεί, πάλι λόγω της ειλικρίνειάς του!», είχε πει σε συνέντευξή του ο Βίκτωρ στο gossip-tv, λίγο πριν αποχωρήσει για το Λίβερπουλ, όπου θα διεξαχθεί ο 67ος διαγωνισμός της Eurovision.

Με τη φωνή και την σκηνική του παρουσία ο Βίκτωρας ενθουσίασε, αγκαλιάζοντας το σύγχρονο και ευρηματικό concept με το οποίο ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθέτησε το «What They Say».

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας ντυμένος σε γήινες αποχρώσεις, με τα ρούχα που σχεδίασε ο ενδυματολογος Γιωργος Σεγρεδάκης εντυπωσίασε και στη δεύτερη πρόβα.

Το gossip-tv εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο, λίγο πριν ο Victor Vernicos ανέβει στη σκηνή για τη δεύτερη πρόβα του. Γεμάτος ενέργεια και πάντα χαμογελαστός ο νεαρός καλλιτέχνης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Σαν Μαρίνο. Τους Piqued Jacks, οι οποίοι και θα ερμηνεύσουν το «Like An Animal» σε μουσική και στίχους όλων των μελών του συγκροτήματος και το gossip-tv κατέγραψε την συνομιλία τους.

«Επιτέλους σε γνωρίζουμε» είπαν οι Piqued Jacks στον Victor Vernicos. Δείτε όσα έγιναν μπροστά στην κάμερα του gossip-tv.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved