Eurovision 2023 - Tελικός: Η Γαλλίδα La Zarra έφερε Χολιγουντιανό αέρα on stage!
La Zarra from France performed Évidemment at the First Semi-Final at Liverpool Arena
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2023 - Tελικός: Η Γαλλίδα La Zarra έφερε Χολιγουντιανό αέρα on stage!

Eurovision 2023 - Tελικός: H Γαλλίδα εκπρόσωπος, η La Zarra έφερε μαζί της αέρα Hollywood στη σκηνή της Eurovision

Αυτοδίδακτη μουσικός και με στυλ που παραπέμπει σε Audrey Hepburn και Marilyn Monroe στο πιο καστανό τους, αλλά και με μεγάλη δόση από... Édith Piaf η La Zarra επιχειρεί με αυτή την εμφάνισή της να χριστεί η Παριζιάνα βασίλισσα της Ντίσκο.

Τραγούδησε στη σκηνή του Liverpool Arena το Évidemment και όπως είπε, επιθυμία της κατά την εμφάνισή της να την παρακολουθούν από το σπίτι της οι γάτες της και ο παπαγάλος της.

2023.05.08-Corinne-Cumming-EBU-2205.jpg

Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της on stage, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη αφού επιστρατεύτηκε μία τεράστια κατασκευή για να μοιάζει με τη συνέχεια του εντυπωσιακού φορέματός της. Με ύφος... μπλαζέ και την καταπληκτική φωνή της, έπεισε για ακόμα μία φορά πως αξίζει να είναι ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε ότι η Γαλλία συμμετείχε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για πρώτη φορά το 1956. Για τα πρώτα 10 χρόνια συμμετοχών της κρατούσε πάντα μία θέση στην πεντάδα.

230508_Sarah-Louise-Bennett_EBU_2171-Enhanced-NR.jpg

Παρ’ όλο που γαλλικό ήταν το τραγούδι που κατέκτησε την πρώτη θέση στην πρώτη πρώτη Eurovision ever, αυτό με τον τίτλο Refrain, είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία. Μέχρι το 1969, η Γαλλία είχε καταφέρει να σπάσει τα… ρεκόρ με τέσσερις νίκες στα πρώτα χρόνια του διαγωνισμού μέχρι το 1969.

Το 1977 η Γαλλία κατέκτησε τον διαγωνισμό για πέμπτη φορά η οποία όμως ήταν και η τελευταία νίκη της χώρας. Το τραγούδι L'Oiseau Et L'Enfant με ερμηνεύτρια τη Marie Myriam είχε μαγέψει το κοινό όμως από τότε οι Γάλλοι εκπρόσωποι δεν είχαν καταφέρει και πολλά.

230508_Sarah-Louise-Bennett_EBU_2188-Enhanced-NR.jpg

Μέχρι το 2016, όταν η Γαλλία βρέθηκε στο Top 10 με τον Amir και το τραγούδι Jai Cherché που για λίγους πόντους δεν κατάφερε να μπει στην πεντάδα στη Στοκχόλμη.

Δείτε την εμφάνιση της La Zarra η οποία δεν άλλαξε σε τίποτα από τον Α' Ημιτελικό που την είδαμε για πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved