Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η μία από τις παρουσιάστριες!
Eurovision

Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη η μία από τις παρουσιάστριες!

Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη εμφανίστηκε απόψε (11/5) η μία από τις τρεις παρουσιάστριες της αποψινής βραδιάς. 

Ο λόγος για την Αλέσα Ντίξον η οποία δείχνει να έχει ερωτευτεί κάθε δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας αφού δεν περιορίστηκε στην εμφάνισή της με ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη στον Α' Ημιτελικό αλλά φόρεσε μία ακόμα δημιουργία της στον Β' ημιτελικό απόψε.

Όπως αποκάλυψαν η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά από μικροφώνου καθώς παρουσιάζουν φέτος μαζί τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Αλέσα η οποία κάνει την πιο σκληρή δουλειά καθώς προσπαθεί να απασχολεί τους τηλεθεατές μέχρι οι φροντιστές της σκηνής να αλλάξουν σκηνικά από τον προηγούμενο στον επόμενο διαγωνιζόμενο, αναφέρεται σε διάφορες σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τη μουσική γιορτή της Ευρώπης.

Σε αυτά τα μικρά διαλείμματα από τις εμφανίσεις των εκπροσώπων των χωρών η Αλέσα κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με την υπέροχη μαύρη τουαλέτα της που φέρει την υπογραφή του Ελληνικού οίκου μόδας.

Στον Α' Ημιτελικό, η Αλέσα φόρεσε ένα εξίσου υπέροχο και άκρως εντυπωσιακό φόρεμα σε κόκκινο και φούξια χρώμα και φυσικά έκανε τη... διαφορά.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved