Eurovision 2023: Καρέ καρέ το ατύχημα της Ισραηλινής Noa Kirel στη σκηνή λίγο πριν από τον τελικό
Eurovision

Eurovision 2023: Καρέ καρέ το ατύχημα της Ισραηλινής Noa Kirel στη σκηνή λίγο πριν από τον τελικό

Έρχεται για να βάλει φωτιά στη σκηνή της Eurovision όμως κακό μάτι την είδε μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό.

Ο λόγος για την εκρηκτική Noa Kirel από το Ισραήλ που θα επιχειρήσει να πάρει ξανά την πρωτιά μετά τη νίκη της χώρας της το 2018.

Η εκρηκτική Noa είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί της φετινής Eurovision αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, είχε ένα ατύχημα επί σκηνής λίγο πριν τον εκρηκτικό της χορό.

Ολόκληρη η εμφάνισή της στη σκηνή:

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι χορευτές της Noa Kirel προσπαθούσαν να την βγάλουν το παντελόνι για να κάνει το καυτό dance break της, εκείνη έπεσε.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο οι χορευτές πήγαν να βγάλουν το παντελόνι της τραγουδίστριας, αυτό σκάλωσε την ώρα που το τραβούσαν με αποτέλεσμα η Noa Kirel να πέσει στη σκηνή. Η ίδια ωστόσο δεν φάνηκε να χάνει τον έλεγχο και χειρίστηκε το πρόβλημα με επαγγελματισμό.

Δείτε παρακάτω το ατύχημα της Noa Kirel στη σκηνή της Eurovision 2023:

Ποια είναι η Noa Kirel

Το 2015 ερμήνευσε το πρώτο της τραγούδι στο YouTube με το όνομα "Medabrim?". Μετά την επιτυχία της, εκείνη τη χρονιά κυκλοφόρησε ένα άλλο τραγούδι που ονομάζεται "Killer". Το 2017 άρχισε να φιλοξενεί το μουσικό πρόγραμμα "Lipstar" στο κανάλι kidZ, μαζί με τον Sagi Breitner . Τον Μάιο του 2017, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο "Makom Leshinuy" το οποίο τραγούδησε σε ένα ντουέτο με τον Avior Melasa που έγραψε το τραγούδι. Τον Ιανουάριο του 2018, πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Kfula παίζοντας τον εαυτό της και την Kitty Popper (Libby Omer), μια blogger που γράφει οτιδήποτε συμβαίνει στον διάσημο εαυτό της. Τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική εταιρεία, Atlantic Records. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους υπέγραψε με την WME.

israil-(7).jpg


Στις 14 Ιουλίου 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της διεθνές σινγκλ, "Please Don't Suck". Στις 15 Οκτωβρίου 2021, κυκλοφόρησε το σινγκλ "Bad Little Thing" το οποίο άνοιξε επίσης το Miss Universe 2021. Στις 12 Ιανουαρίου 2022 κυκλοφόρησε το σινγκλ "Thought About That". Στις 11 Ιουλίου 2022, επιλέχθηκε από την ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεόραση (Kan) για να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved