Eurovision 2023 Τελικός: Διχασμένο το ελληνικό κοινό! Σουηδία ή Φινλανδία; Επικά σχόλια στο Twitter!
Eurovision

Eurovision 2023 Τελικός: Διχασμένο το ελληνικό κοινό! Σουηδία ή Φινλανδία; Επικά σχόλια στο Twitter!

Eurovision 2023 Τελικός: Μετά την εμφάνιση των δύο απόλυτων φαβορί του φετινού 67ου διαγωνισμού της Eurovision, της Σουηδίας και της Φινλανδίας, το ελληνικό κοινό έχει διχαστεί! 

Το σίγουρο είναι πως είναι δύο τελείως διαφορετικές συμμετοχές που ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους.

Sweden: Loreen -

Το μεν Tattoo που τραγούδησε η Loreen, ένατη κατά σειρά συμμετοχής, είναι ατμοσφαιρικό, πολύ συναισθηματικό ενώ το Cha Cha Cha που τραγούδησε ο Φινλανδός αντίπαλός της ήταν άκρως δυναμικό και πολύ ρυθμικό.

Προφανώς γι' αυτό και ο διχασμός ήταν έντονος στο Twitter μετά και την εμφάνιση του Φινλανδού Käärijä στην 13η θέση σε σειρά εμφάνισης.

Γι' αυτό και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δει κανείς τα σχόλια που γράφονται από τους μεν και του δε. Οι φαν του σουηδικού τραγουδιού Tattoo που ερμήνευσε η Loreen η οποία είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και το 2012, άρα έχει και πιο... πιστούς φαν από τότε, υποδέχτηκαν τη... νικήτρια του φετινού διαγωνισμού με το που την είδαν on stage.

Από την άλλη, εκείνοι που αναζητούσαν μία πιο ξεχωριστή πρόταση, ο Käärijä κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους, τόσο που να θέλουν εκείνον νικητή.

Και η αλήθεια είναι ότι το Cha Cha Cha είναι ξεσηκωτικό σε αντίθεση με το Tattoo της Loreen που αποφάσισε να ακολουθήσει την γνωστή παλιά συνταγή που της είχε χαρίσει πριν έντεκα χρόνια την πρώτη θέση.

Δείτε παρακάτω τα σχόλια του ελληνικού κοινού για τα δύο απόλυτα φαβορί:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved