Eurovision 2024: Ενοχλημένη η Μαρίνα Σάττι – «Ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε αυτό! Δεν ισχύει»
Eurovision

Eurovision 2024: Ενοχλημένη η Μαρίνα Σάττι – «Ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε αυτό! Δεν ισχύει»

Ενοχλημένη η Μαρίνα Σάττι με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι απέκλεισε 150 τραγούδια, που στάλθηκαν στην ΕΡΤ για την επιλογή τραγουδιού για την Eurovision 2024.

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει, όπως είναι γνωστό την Ελλάδα στην Eurovision 2024 και δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει αποκλείσει ήδη 150 τραγούδια, που στάλθηκαν στην ΕΡΤ και η ίδια μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα, ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε. O μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ, είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πως είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις, χρόνο, κόπο και ενέργεια με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου.»

satti3.jpg

Και πρόσθεσε: «Οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία δεν ισχύει και ότι όταν ολοκληρωθεί από όλους η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα ενημερώσουμε επίσημα, προφανώς. Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη, τον χρόνο και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αναρτήσεις της Μαρίνας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved