Μαρίνα Σάττι - «ZARI»: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024
Eurovision

Μαρίνα Σάττι - «ZARI»: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα γίνει 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, παρουσιάσε σε πρώτη μετάδοση, το τραγούδι και το βιντεοκλίπ που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε 2 μήνες από τώρα.

Eurovision 2024: Η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ διασκεύασε το My Number One στο νέο εκπληκτικό τρέιλερ

Η εκπρόσωπός μας, Μαρίνα Σάττι, βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής. Μαζί της στο στούντιο βρέθηκε και Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί μέχρι σήμερα συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision.

Από τη μεγάλη αυτή βραδιά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι ως γνωστόν θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

satti-marina.jpg

ΤΟ ΖΑΡΙ

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού με το κομμάτι Ζάρι το οποίο φέρει έντονα έθνικ και πολυπολιτισμικά στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια είχε αρνηθεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα τουλάχιστον 3 φορές στο παρελθόν, ωστόσο φέτος θέλησε να πει το “ναι”, με σκοπό να δοκιμάσει την τύχη της όπως έχει τονίσει και η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved